“Ρωσική εισβολή σε 3 (!) μήνες σε Εσθονία και Λετονία” λένε οι ΗΠΑ – Αποστολή NATOϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία πριν τις αμερικανικές εκλογές

Ζήτησαν από τη Γερμανία να ετοιμάσει το μεταφορικό της δίκτυο

“Ρωσική εισβολή σε 3 (!) μήνες σε Εσθονία και Λετονία” λένε οι ΗΠΑ – Αποστολή NATOϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία πριν τις αμερικανικές εκλογές
Βασίλης Καπούλας 28.06.2024 | 22:03

Οι Αμερικανοί ξεκίνησαν να προετοιμάζουν το έδαφος για την αποστολή ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία καθώς ισχυρίζονται ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον της Λετονίας και της Εσθονίας τους επόμενους 3 μήνες ενώ το Κίεβο θα αποτελέσει ξανά στόχο των ρωσικών ΕΔ.

Αυτό απέχει πολύ από την αρχική πρόβλεψη τους περί ρωσικής επίθεσης στη Βαλτική τα επόμενα 3 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο κύβος ερρίφθη: Η Πολωνία καλεί στο Στρατό τους νέους 18-35 ετών – Το ΝΑΤΟ δημιουργεί νέα “Γραμμή Μαζινό” 700 χλμ και ιδρύει “Στρατιωτική ζώνη Σέγκεν”

“Ρωσική επίθεση στη Βαλτική τους επόμενους 3 μήνες”

Το αμερικανικό ΜΜΕ Foreign Affairs, γνωστό για τις σχέσεις του με το κατεστημένο των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα άρθρο, ο συγγραφέας του οποίου αναφέρει ότι οι Αμερικανικές υπηρεσίες έχουν πληροφορίες για ρωσική εισβολή σε δύο χώρες του ΝΑΤΟ και της Βαλτικής τους επόμενους μήνες.

Ο συγγραφέας επικαλείται πληροφορίες που συνέλεξαν οι αμερικανικές υπηρεσίες από «εκπροσώπους της ρωσικής ελίτ». Στο επίκεντρο βρίσκονται η Λετονία και η Εσθονία.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι η «ρωσική εισβολή» πιθανότατα θα συμβεί ακόμη και πριν από τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό επιβεβαιώνει τις χτεσινές αποκαλύψεις του War News 24/7 ότι το ΝΑΤΟ σκοπεύει να μπει στην Ουκρανία σε 3 μήνες.

Διαβάστε επίσης: Το ΝΑΤΟ παρέκαμψε τυχόν εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ: Σε 3 μήνες ξεκινά η «εισβολή» ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία – Σχέδιο κεραυνοβόλας προέλασης

To Kίεβο αποτελεί διακαή πόθο του Β.Πούτιν

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν:

“Σύμφωνα με έναν επιχειρηματία με στενές διασυνδέσεις με το Κρεμλίνο, ο Πούτιν δεν θα είναι ικανοποιημένος με το να κερδίσει τη βορειοανατολική Ουκρανία. Το μόνο αποτέλεσμα που θα δεχτεί είναι η κατάληψη του Κιέβου. Ο Πούτιν έχει μια ιδιαίτερη, σχεδόν μυστικιστική σχέση με την ουκρανική πρωτεύουσα, την οποία θεωρεί το λίκνο του ρωσικού πολιτισμού.

Ο Πούτιν τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ, ένα παλιό Ορθόδοξο μοναστήρι όπου πέρασε σχεδόν όλο τον χρόνο του κατά την τελευταία επίσημη επίσκεψή του στην πόλη, το 2013. Η Λαύρα είναι ο τόπος ανάπαυσης πολλών σεβαστών Ρώσων αγίων και ιστορικών προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκρατορικού Ρώσου πρωθυπουργού Πιότρ Στολίπιν, τον οποίο ο Πούτιν θαυμάζει βαθιά.

Ο Πούτιν παρήγγειλε ακόμη και ένα άγαλμα του Στολίπιν που τώρα βρίσκεται κοντά στο Κρεμλίνο. Η επιθυμία του να διατηρήσει τη Λαύρα μπορεί να εξηγήσει γιατί η Ρωσία δεν έχει βομβαρδίσει έντονα το Κίεβο με τον τρόπο που βομβάρδισε άλλες πόλεις της Ουκρανίας. (Ο νέος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, ο βαθιά θρησκευόμενος Αντρέι Μπελούσοφ, έχει επίσης έντονη συγγένεια με τη Λαύρα.)

Εάν η Ρωσία ξεκινήσει μια δεύτερη εκστρατεία για την κατάληψη της ουκρανικής πρωτεύουσας, ο ρωσικός στρατός πιθανότατα θα ξεκινήσει την επίθεσή του από τη Λευκορωσία, όπως έκανε τον χειμώνα του 2022.

Στόχος η Λετονία και η Εσθονία

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Για τον Πούτιν, ωστόσο, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν αφορά μόνο —ή ακόμη και κυρίως— την Ουκρανία. Αντίθετα, άνθρωποι κοντά στον πρόεδρο της Ρωσίας λένε ότι βλέπει την εισβολή ως ένα μόνο μέτωπο σε μια σύγκρουση με τη Δύση.

Σύμφωνα με τις ελίτ της Ρωσίας, ο πιο πιθανός στόχος θα ήταν η Εσθονία ή η Λετονία: οι δύο χώρες της Βαλτικής με μεγάλες ρωσικές μειονότητες.

Η Μόσχα θα ακολουθούσε ένα γνώριμο σχέδιο. Πρώτον, τα μέλη της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας θα ωθήσουν τους Ρωσόφωνους σε μία από τις δύο χώρες να ισχυριστούν ότι καταπιέζονται από μια νεοναζιστική κυβέρνηση και ότι χρειάζονται τη βοήθεια του Κρεμλίνου.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογή του διατάγματος αλλαγής συνόρων: Έφοδος ρωσικών δυνάμεων σε εσθονικό έδαφος – Εντολή ΝΑΤΟ να μην ανοίξουν πυρ οι εσθονικές ΕΔ (vid)

Σε απάντηση, τα ρωσικά στρατεύματα θα περάσουν τα σύνορα και θα πάρουν τον έλεγχο των δήμων σε ένα ανατολικό τμήμα οποιουδήποτε κράτους, όπως η ρωσόφωνη εσθονική πόλη Νάρβα.

Αυτή η εδαφική κατάληψη θα αποτελούσε μια σημαντική πρόκληση για το ΝΑΤΟ, μια συμμαχία που βασίζεται στην αρχή ότι μια επίθεση σε ένα από τα μέλη του, όσο μικρή κι αν είναι, είναι επίθεση εναντίον όλων. Καταλαμβάνοντας τη Νάρβα, ο Πούτιν θα δοκιμάσει εάν το μπλοκ είναι πραγματικά διατεθειμένο να διακινδυνεύσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο σε απόσταση λίγων τετραγωνικών μιλίων από τα ρωσικά σύνορα.

Μια πρόκληση όπως αυτή θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη Ρωσία ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Το Κρεμλίνο μπορεί να πιστεύει ότι μια τέτοια κρίση θα υπονόμευε μοιραία τις πιθανότητες του Μπάιντεν. Μια έκτακτη ανάγκη στη Βαλτική θα μπορούσε να δείξει τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως αδύναμο και ανίκανο και να αποδείξει τον ισχυρισμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι το ΝΑΤΟ είναι ξεπερασμένο.

Δεν πιστεύουν όλοι στη Ρωσία ότι ο πόλεμος θα τελειώσει εάν εκλεγεί ο Τραμπ. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο πόλεμος δεν θα τελειώσει σε καμία περίπτωση. Όπως μου είπε ένας επιχειρηματίας κοντά στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν έχει αγαπήσει πάρα πολύ τον πόλεμο, κάτι που τον βοήθησε να κινητοποιήσει την κοινωνία, να φυλακίσει ορισμένους αντιφρονούντες, να σκοτώσει άλλους και να αναγκάσει τους περισσότερους από τους υπόλοιπους να φύγουν από τη χώρα.

Ο πόλεμος ένωσε επίσης τις ελίτ, οι οποίες τώρα νιώθουν ανεπιθύμητες στη Δύση και βλέπουν τον Πούτιν ως τη μόνη τους ελπίδα για μια καλή ζωή”.

Διαβάστε επίσης: Η Γερμανία οδεύει ξανά σε πόλεμο με τη Ρωσία: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε οικονομία-κοινωνία- Ένοπλες Δυνάμεις – Αποθήκευση τροφίμων, καταφύγια σε όλη τη χώρα

Τί απαντά η Ρωσία

Oι Ρώσοι σημειώνουν πως “μια άμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση άμεσης συμμετοχής δυτικών στρατών στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία ή σε άλλες ενέργειες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν casus belli, όπως ο αποκλεισμός των ρωσικών λιμανιών στη Βαλτική Θάλασσα.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει πράγματι πιθανότητα εισόδου ρωσικών στρατευμάτων στα μετασοβιετικά πεδία της Βαλτικής, αλλά όχι με στόχο την κατάληψη εδαφών, που η Ρωσία δεν χρειάζεται ιδιαίτερα, αλλά για να προστατεύσει τις παραμεθόριες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τα πλήγματα του ΝΑΤΟ”.

Διαβάστε επίσης: Η Πολωνία κατακλύζεται από κόμβους επιμελητείας και ΝΑΤΟϊκές βάσεις για την τελική μάχη με Ρωσία: Ανάπτυξη Μεραρχίας και Ταξιαρχίας στο Διάδρομο Suwalki!

Ετοιμάζουν το μεταφορικό δίκτυο της Γερμανίας 

Για τους λόγους αυτούς, το ΝΑΤΟ ζητά από τη Γερμανία να ετοιμάσει άμεσα το μεταφορικό της δίκτυο.

Σύμφωνα με μια τρέχουσα μελέτη του Γερμανικού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (DGAP), τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια ευρώ θα χρειαστούν για να προετοιμαστούν οι δρόμοι, οι γέφυρες και οι σιδηροδρομικές γραμμές της Γερμανίας για τη μεταφορά στρατευμάτων και αρμάτων μάχης «προς τα ανατολικά».

Το εισαγωγικό κείμενο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων στην αιτιολόγηση της έρευνας στρατιωτικής καταλληλόλητας αναφέρει :

«Η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει ένα ταμείο τουλάχιστον 30 δισεκατομμυρίων ευρώ για να χρηματοδοτήσει τις πιο επείγουσες αναβαθμίσεις! Η επένδυση θα πρέπει να στοχεύει σε υπάρχοντες καθώς και στους προτεινόμενους στρατιωτικούς διαδρόμους και να συμπληρώνεται από διετείς εκθέσεις σχετικά με την κατάσταση όλων των υποδομών μεταφορών».

Αναφέρει το DGAP παραθέτοντας χάρτη:

«Επί του παρόντος, οι δρόμοι, οι σιδηροτροχιές και οι γέφυρες είναι σε δεινή κατάσταση, ανίκανες να χειριστούν γρήγορες μεταφορές μεγάλου βάρους».

Το γερμανόφωνο Russia Today σχολιάζει τα παραπάνω ως εξής:

«Τα γερμανικά υπουργεία προετοιμάζουν τις υποδομές μεταφορών για πόλεμο με την Ρωσία. Οι δρόμοι, οι γέφυρες και οι σιδηροτροχιές πρόκειται να επεκταθούν για τη μεταφορά στρατευμάτων και αρμάτων μάχης. Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση, ακόμα και οι ιδιωτικές συγκοινωνίες μπορούν να κατασχεθούν και από τον στρατό».

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν δυνάμεις του ΝΑΤΟ περιμετρικά της Κίνας σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση και συνένωση δυνάμεων με AUKUS - Πρόβα σύρραξης με PLA

Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν δυνάμεις του ΝΑΤΟ περιμετρικά της Κίνας σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση και συνένωση δυνάμεων με AUKUS - Πρόβα σύρραξης με PLA

Για πρώτη φορά ολοκληρωμένη πρόβα σύρραξης με Κίνα

Ασία & Ειρηνικός

30.06.2024 | 03:17

M1 Abrams

M1 Abrams "ρολάρουν" στην Πολωνία: ΝΑΤΟϊκή τεθωρακισμένη ταξιαρχία άμεσης επέμβασης για Ουκρανία - Έργα επιμελητείας διπλής χρήσης στήνει η ΕΕ

Μπορούν να αναπτυχθούν εντός εβδομάδας μόλις δοθεί διαταγή

ΝΑΤΟ

29.06.2024 | 21:03

Μείζονα κρίση εθνικής ασφαλείας στη Φινλανδία: Ρώσοι πράκτορες της GRU μπήκαν στα συστήματα ύδρευσης - Προπαρασκευαστικές επιχειρήσεις για την «ώρα μηδέν»

Μείζονα κρίση εθνικής ασφαλείας στη Φινλανδία: Ρώσοι πράκτορες της GRU μπήκαν στα συστήματα ύδρευσης - Προπαρασκευαστικές επιχειρήσεις για την «ώρα μηδέν»

Νο 1 στόχος πλέον η Φινλανδία - Η Ρωσία μπήκε και στα συστήματα Γαλλίας, ΗΠΑ, Πολωνίας

ΝΑΤΟ

29.06.2024 | 19:32

Στρατηγική εξουθένωσης των ουκρανικών ΕΔ: Τρίτος άξονας επίθεσης του ρωσικού Στρατού στο Χάρκοβο - Mάχη μέχρις εσχάτων στο Βοβτσάνσκ

Στρατηγική εξουθένωσης των ουκρανικών ΕΔ: Τρίτος άξονας επίθεσης του ρωσικού Στρατού στο Χάρκοβο - Mάχη μέχρις εσχάτων στο Βοβτσάνσκ

Απόσυρση της 57ης ΜΚ Ταξιαρχίας των Ουκρανών και της 83ης Αερομεταφερόμενης των Ρώσων

Ουκρανία

29.06.2024 | 16:42

Θέμα χρόνου το «ατύχημα»: Το ΝΑΤΟ έστησε «ενέδρα» σε ρωσικά μαχητικά στη Μαύρη Θάλασσα - «Δεν αρκεί κτύπημα με κηροζίνη στα MQ-4 Global Hawk»

Θέμα χρόνου το «ατύχημα»: Το ΝΑΤΟ έστησε «ενέδρα» σε ρωσικά μαχητικά στη Μαύρη Θάλασσα - «Δεν αρκεί κτύπημα με κηροζίνη στα MQ-4 Global Hawk»

Ποιες επιλογές εξετάζουν οι Ρώσοι - Ο κίνδυνος για τα επιβατικά αεροπλάνα

Ρωσία

29.06.2024 | 13:25

«Ναυτικός αποκλεισμός» σε Ερυθρά και Σουέζ: Η Ρωσία στέλνει μεγάλο φορτίο αντιπλοϊκών υπερηχητικών πυραύλων σε Χεζμπολάχ, Χούθι και Χ.Χαφτάρ!

«Ναυτικός αποκλεισμός» σε Ερυθρά και Σουέζ: Η Ρωσία στέλνει μεγάλο φορτίο αντιπλοϊκών υπερηχητικών πυραύλων σε Χεζμπολάχ, Χούθι και Χ.Χαφτάρ!

Θα υπάρξουν μεγάλες επιθέσεις κατά πλοίων

Μέση Ανατολή

29.06.2024 | 11:52

Η «μεγάλη φυγή»: Απόπειρες μαζικής απόδρασης Ουκρανών με κάθε μέσο από τη χώρα - Μεγάλο πρόβλημα στην Οδησσό

Η «μεγάλη φυγή»: Απόπειρες μαζικής απόδρασης Ουκρανών με κάθε μέσο από τη χώρα - Μεγάλο πρόβλημα στην Οδησσό

Οι Ουκρανοί αρνούνται πλέον να πολεμήσουν

Ουκρανία

29.06.2024 | 10:06

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την ουκρανική Νέα Υόρκη και μπαίνουν στο Τορέτσκ:

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την ουκρανική Νέα Υόρκη και μπαίνουν στο Τορέτσκ: "Λευκή" σημαία από έξι τάγματα των ουκρανικών ΕΔ - Αναγκαστική εκκένωση πληθυσμού

Συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό η ρωσική προέλαση

Ουκρανία

28.06.2024 | 23:45

"Ρωσική εισβολή σε 3 (!) μήνες σε Εσθονία και Λετονία" λένε οι ΗΠΑ - Αποστολή NATOϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία πριν τις αμερικανικές εκλογές

Ζήτησαν από τη Γερμανία να ετοιμάσει το μεταφορικό της δίκτυο

ΝΑΤΟ

28.06.2024 | 22:03

Η Ρωσία βομβάρδισε τις βάσεις υποδοχής ουκρανικών F-16 και

Η Ρωσία βομβάρδισε τις βάσεις υποδοχής ουκρανικών F-16 και "κλείδωσε" τη Δυτ. Ουκρανία με Μεραρχία MLRS Polonez - Εισβολή δυνάμεων RDK στη Λευκορωσία

Μονόδρομος οι βάσεις σε Ρουμανία και Πολωνία για τα F-16 της Ουκρανίας

Ρωσία

28.06.2024 | 19:52

"Νο Fly Zone" και κατάρριψη; Η Ρωσία ανακοίνωσε «Mέτρα ταχείας αντίδρασης» κατά ΝΑΤΟ στη Μ.Θάλασσα -Σοβαρά περιστατικά σε Βαλτική και Συρία

Σοβαρά περιστατικά σε Βαλτική-Μ.Θάλασσα και Συρία με πτώση Grey Eagle

Ρωσία

28.06.2024 | 16:43

Οι ΗΠΑ ξεκινούν την εκκένωση χιλιάδων πολιτών: Ο ισραηλινός Στρατός θα εισβάλλει ταυτόχρονα σε Λίβανο και Συρία για την εξάλειψη της Χεζμπολάχ

Οι ΗΠΑ ξεκινούν την εκκένωση χιλιάδων πολιτών: Ο ισραηλινός Στρατός θα εισβάλλει ταυτόχρονα σε Λίβανο και Συρία για την εξάλειψη της Χεζμπολάχ

Κίνδυνος εμπλοκής με τις δυνάμεις Άσαντ - Οι ΗΠΑ στέλνουν 3.500 βόμβες

Ισραήλ

28.06.2024 | 12:46

Εκτός ελέγχου οι Χούθι: Έπληξαν πλοία σε Ερυθρά και Αν. Μεσόγειο με drones και υπερηχητικούς πυραύλους- Ενέδρα σε 17 στρατιώτες του IDF στη Δυτική Όχθη

Εκτός ελέγχου οι Χούθι: Έπληξαν πλοία σε Ερυθρά και Αν. Μεσόγειο με drones και υπερηχητικούς πυραύλους- Ενέδρα σε 17 στρατιώτες του IDF στη Δυτική Όχθη

"Made in Iran" oι πύραυλοι των Χούθι λένε οι ΗΠΑ

Μέση Ανατολή

28.06.2024 | 10:12

Το ΝΑΤΟ παρέκαμψε τυχόν εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ: Σε 3 μήνες ξεκινά η «εισβολή» ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία - Σχέδιο κεραυνοβόλας προέλασης

Το ΝΑΤΟ παρέκαμψε τυχόν εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ: Σε 3 μήνες ξεκινά η «εισβολή» ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία - Σχέδιο κεραυνοβόλας προέλασης

Το ΝΑΤΟ ζήτησε από το Ισραήλ όλα τα συστήματα Patriot

ΝΑΤΟ

28.06.2024 | 00:09

Ο κύβος ερρίφθη: Η Πολωνία καλεί στο Στρατό τους νέους 18-35 ετών - Το ΝΑΤΟ δημιουργεί νέα

Ο κύβος ερρίφθη: Η Πολωνία καλεί στο Στρατό τους νέους 18-35 ετών - Το ΝΑΤΟ δημιουργεί νέα "Γραμμή Μαζινό" 700 χλμ και ιδρύει "Στρατιωτική ζώνη Σέγκεν"

Για "κρυφή" επιστράτευση της Πολωνίας μιλούν οι Ρώσοι - Ο ρόλος της Ρουμανίας στην επίθεση του ΝΑΤΟ

ΝΑΤΟ

27.06.2024 | 22:27

Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν:

Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν: "State of the Art ισραηλινός πύραυλος πέρασε "ξυστά" από την Κρήτη και έπεσε ανοιχτά της Μάλτας" λένε οι Ρώσοι (χάρτης)

"H απόφαση μας θα επηρεάσει ολόκληρη τη Μ. Ανατολή -Το Ιράν θα έχει πέντε ατομικές βόμβες σε ένα μήνα"

Ισραήλ

27.06.2024 | 21:14

Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ - Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου

Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ - Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου

ΝΑΤΟϊκό σχέδιο επτά σημείων για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας!

Ρωσία

27.06.2024 | 17:49

Διακήρυξη ΥΠΕΞ και Υπουργείου Άμυνας Τουρκίας:

Διακήρυξη ΥΠΕΞ και Υπουργείου Άμυνας Τουρκίας: "Είμαστε έτοιμοι για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο" - Με Ρωσία ή ΝΑΤΟ θα συνταχθεί o «Επιτήδειος Ουδέτερος»;

Τρίτη επίσημη δήλωση μετά τους Β.Ορμπάν και Α.Βούτσιτς

Ένοπλες Δυνάμεις

27.06.2024 | 13:59

Προετοιμασίες για εντατικοποίηση των επιθέσεων σε Τσάσοβ Γιαρ και Ποκρόβσκ - «Κλειδί» ο αυτοκινητόδρομος P79 για την ανακατάληψη του Ιζιούμ

Προετοιμασίες για εντατικοποίηση των επιθέσεων σε Τσάσοβ Γιαρ και Ποκρόβσκ - «Κλειδί» ο αυτοκινητόδρομος P79 για την ανακατάληψη του Ιζιούμ

Η κατάσταση στα ουκρανικά μέτωπα

Ουκρανία

27.06.2024 | 10:34

Συντριβή του ουκρανικού μετώπου σε βάθος χλμ: Η πρώτη μεγάλη ρωσική προέλαση από την έναρξη του πολέμου - Έπεσαν Σοκόλ, Καρλόφκα, Γεβγκενόφκα

Συντριβή του ουκρανικού μετώπου σε βάθος χλμ: Η πρώτη μεγάλη ρωσική προέλαση από την έναρξη του πολέμου - Έπεσαν Σοκόλ, Καρλόφκα, Γεβγκενόφκα

Μεγάλες απώλειες σε Bradley και Abrams

Ουκρανία

27.06.2024 | 01:14