Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ – Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου

ΝΑΤΟϊκό σχέδιο επτά σημείων για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας!

Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ – Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου
Βασίλης Καπούλας 27.06.2024 | 17:49

Την αποχώρηση των Ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένες χώρες της ΕΕ προανήγγειλε σήμερα το Κρεμλίνο υπό το πρίσμα της ραγδαίας επιδείνωσης των σχέσεων των δύο στρατοπέδων.

Η αποχώρηση θα οδηγήσει σταδιακά σε μείωση του αριθμού του ρωσικού διπλωματικού προσωπικού που εργάζεται στην πρεσβεία και το προξενείο στις ΗΠΑ, ενώ σε δεύτερη φάση, θα διακοπούν οι διπλωματικές σχέσεις και θα μπει λουκέτο στην ρωσική διπλωματική αποστολή.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με άλλες χώρες της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ καθώς η νέα κρίση που υποβόσκει θα είναι πολύ χειρότερη.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, οι συνεχιζόμενες εχθρικές ενέργειες της Ουάσιγκτον, οι προμήθειες όπλων, οι τρομοκρατικές ενέργειες στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η συλλογή πληροφοριών από αμερικανικά αναγνωριστικά αεροσκάφη για τις ρωσικές εγκαταστάσεις στην Κριμαία, και το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας που αποκαλύφτηκε σήμερα, δεν αφήνουν άλλη επιλογή.

Υποβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων Ρωσίας με ΗΠΑ και ΕΕ

Πιο αναλυτικά, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε την επερχόμενη υποβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων με τις ΗΠΑ και χώρες της Ευρώπης.

“Η Ρωσική Ομοσπονδία ενδέχεται να μειώσει το επίπεδο των διπλωματικών σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής” τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Ριάμπκοφ στην εφημερίδα Izvestia.

Όπως σημείωσε ο Ρώσος διπλωμάτης, οι αποφάσεις αυτού του είδους λαμβάνονται στο υψηλότερο επίπεδο. Ειδικά αν μιλάμε για μια τέτοια παγκόσμια δύναμη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.

“Είναι εφικτή τώρα μια κίνηση που περιλαμβάνει μείωση του επιπέδου των διπλωματικών σχέσεων; Μπορώ να πω ότι αυτό είναι θέμα εξέτασης και όλα αυτά μελετώνται.

Η ΕΕ πρέπει να ξέρει ότι πλησιάζει βήμα βήμα στο σημείο της μη επιστροφής με πλήρη διακοπή διπλωματικών σχέσεων” δήλωσε στην εφημερίδα Izvestia ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Ριάμπκοφ χαρακτήρισε δύσκολο το έργο των ρωσικών πρεσβειών στις δυτικές χώρες και σημείωσε ότι αυτό δεν μπορεί να παραμεληθεί, δεδομένης της τρέχουσας διεθνούς κατάστασης.

Στα σχόλιά του στην Ιζβέστια, ο Ριαμπκόφ δήλωσε πως η Ρωσία ουδέποτε ξεκίνησε η ίδια την υποβάθμιση των σχέσεών της με οποιαδήποτε χώρα «παρόλες τις αντιξοότητες της πιο δύσκολης φάσης στις σχέσεις μας με τη λεγόμενη συλλογική Δύση».

«Πιστεύουμε πως η δουλειά των πρεσβειών και των πρεσβευτών είναι ιδιαίτερα δύσκολη στις σημερινές συνθήκες και δεν θα πρέπει να παραμελείται», δήλωσε. «Δεν αποκλείουμε οποιεσδήποτε επιλογές στο μέλλον. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα συμπεριφερθούν οι αντίπαλοί μας».

Παράλληλα, στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia-1, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ υποσχέθηκε ότι “η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην Σεβαστούπολη δεν θα μείνει αναπάντητη και η Δύση θα πρέπει να αισθανθεί τους κινδύνους που συνδέονται με τέτοιες ενέργειες”.

“Η τραγωδία που συνέβη στη Σεβαστούπολη σίγουρα δεν θα μείνει και δεν πρόκειται να μείνει χωρίς την απάντησή μας” πρόσθεσε ο Ρώσος διπλωμάτης.

Ριαμπκόφ: Το ρωσικό πυρηνικό δόγμα επαναξιολογείται

Στη συνέχεια ο υψηλόβαθμος Ρώσος διπλωμάτης, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες να δώσουν προσοχή στις συζητήσεις που διεξάγονται για ενδεχόμενη αλλαγή του πυρηνικού δόγματος της Μόσχας ώστε να ανταποκρίνεται στην αλλαγή των όρων στις διεθνείς σχέσεις.

Ο Ριαμπκόφ επανέλαβε δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες εβδομάδες ο ηγέτης του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τις οποίες το ρωσικό πυρηνικό δόγμα, που ορίζει πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα, επαναξιολογείται.

Ο ίδιος δήλωσε στην Ιζβέστια ότι το δόγμα είχε σχεδιασθεί «σε μια διαφορετική εποχή και σε διαφορετικές συνθήκες» και ότι ελπίζει πως «οι αντίπαλοί μας παίρνουν στα σοβαρά» τις συζητήσεις που διεξάγονται τώρα.

«Δεν προκαταλαμβάνω το αποτέλεσμα, όμως καλώ τους αντιπάλους μας να σκεφτούν αυτά που λέει ο πρόεδρος», δήλωσε.

«Κυριολεκτικά παίζουν με τη φωτιά … και πρέπει να μάθουν να μην αφήνονται σε επικίνδυνες ψευδαισθήσεις, αλλά να προσπαθήσουν να κοιτάξουν τον κόσμο νηφάλια και να καταλάβουν ότι έχουμε σταθερά εθνικά συμφέροντα τα οποία είμαστε έτοιμοι να υπερασπισθούμε μέχρι τέλους», δήλωσε.

“Δεν θα τους σώσουν τα καταφύγια”

“Οι δυτικοί πολιτικοί που προκαλούν σήμερα τη Μόσχα δεν θα μπορούν να προφυλαχτούν σε καταφύγια σε περίπτωση πυρηνικής σύγκρουσης.

Πάντα λέγαμε ότι αν πρόκειται για χρήση πυρηνικών όπλων στο πεδίο της μάχης, το σενάριο αυτό, η περαιτέρω πορεία και η περαιτέρω πορεία κλιμάκωσης θα είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε την ολίσθηση σε αυτό, γιατί είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι είναι αδύνατο να διασφαλίσουμε έναν περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο και τη νίκη σε αυτόν” πρόσθεσε ο Ρώσος  διπλωμάτης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του War News 24/7.

Διαβάστε εδώ: “Περιορισμένη” πυρηνική σύγκρουση με Ρωσία: Οι ΗΠΑ άλλαξαν δόγμα για να απαντήσουν στη Μόσχα – Την Ομάδα Πυρηνικού Σχεδιασμού συγκαλεί το ΝΑΤΟ

Σημείωσε επίσης, ότι ορισμένοι πολιτικοί στη Δύση προκαλούν σκόπιμα τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να αποφύγουν την ευθύνη σε περίπτωση άμεσης πυρηνικής σύγκρουσης.

“Πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει την ασφάλειά της και να προστατεύσει τον εαυτό της ως χώρα, ως κράτος”– τόνισε ο Ριάμπκοφ.

Η Ρωσική Ομοσπονδία, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, πάντα απέρριπτε την ιδέα των ΗΠΑ για περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο.

“Έχουμε να κάνουμε με μια υπαρξιακή πρόκληση που μας έθεσε η συλλογική Δύση. Και έτσι πρέπει να καταλάβουν την έκταση της σταθερότητάς μας να εναντιωνόμαστε στα επιθετικά τους σχέδια” συνόψισε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Times: Σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας με δολοφονίες αξιωματούχων – Γιατί το διέρρευσαν;

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, το ΝΑΤΟ έχει ετοιμάσει σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας.

Πρώην Ρώσοι πολιτικοί και αξιωματούχοι που κατέφυγαν στη Δύση προετοιμάζουν ένα σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας και στη συνέχεια την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης.

Η λεγόμενη «αντιπολίτευση» σκοπεύει να παρουσιάσει τις «εξελίξεις» της στην επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ, ζητώντας τη βοήθεια της συμμαχίας” αναφέρει η εφημερίδα Times

“Πρώην Ρώσοι πολιτικοί μεταξύ των οποίων και βουλευτές καλούν το ΝΑΤΟ να στηρίξει την εκστρατεία δολοφονίας (…) Περισσότεροι από 60 εξόριστοι πολιτικοί… συναντήθηκαν στη Βαρσοβία αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν ένα σχέδιο επτά σημείων για την ανατροπή της “κυβέρνησης του Κρεμλίνου” γράφει το δημοσίευμα.

Το σχέδιο περιλαμβάνει επτά σημεία, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία, την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων κατά της Ρωσίας και, φυσικά, την υποστήριξη ενεργειών για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας εκπροσώπων της ρωσικής κυβέρνησης, για μια δυναμική αλλαγή εξουσίας.

Όπως τονίστηκε, το σχέδιο αυτό θα παρουσιαστεί στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στην Ουάσιγκτον.

Ρωσικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι “επειδή αυτοί οι πρώην πολιτικοί είναι ένα τίποτα και δεν έχουν πόρους, το ΝΑΤΟ πρέπει να τους βοηθήσει να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους”,

Πολύ σοβαρή εξέλιξη.Είναι απορίας άξιο πως διέρρευσε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αποτελεί “αιτία πολέμου”.

Το Λονδίνο μιλά για σχέδιο “μερικού αφοπλισμού” της Ρωσίας

Το NBC News, επικαλούμενο το Royal United Services Institute (RUSI), αναφέρει ότι οι χιλιάδες περιορισμοί που επιβλήθηκαν από τη Δύση στη Ρωσία δεν κατάφεραν να διαταράξουν την παραγωγή όπλων. Επιπλέον, η Ρωσική Ομοσπονδία κατάφερε να αυξήσει την παραγωγή πυρομαχικών πυροβολικού, πυραύλων, τεθωρακισμένων οχημάτων και άλλων όπλων αρκετές φορές.

“Η ευρωπαϊκή ασφάλεια πρέπει να βασίζεται εν μέρει στον αφοπλισμό της Ρωσίας, αλλά η Δύση δεν μπορεί να το πετύχει αυτό με κυρώσεις. Η υπονόμευση της στρατιωτικής-βιομηχανικής παραγωγής της Ρωσίας δεν πέτυχε” γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα πληροφορίες από τη RUSI.

Σύμφωνα με το NBC News, το 2021, η Ρωσία παρήγαγε μόνο 46 πυραύλους κρουζ Kh-101/102 ετησίως. Μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, η Ρωσική Ομοσπονδία είχε ήδη καταφέρει να παράγει 460 από αυτούς τους πυραύλους. Ανάλογη αύξηση σημειώνεται και στην παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων για το σύστημα Iskander-Μ.

Συνεπώς το ΝΑΤΟ πρέπει να περάσει στο σχέδιο Β’.  Πώς θα μοιάζει, μένει να το δούμε.

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Tί αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας και ο Ε.Μασκ

ΗΠΑ

14.07.2024 | 12:56

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ:

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ: "Ένιωσα τη σφαίρα να μου σκίζει το αυτί" - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης του ενόπλου (vid)

"Η σφαίρα διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 04:46

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας 

ΗΠΑ

14.07.2024 | 03:38

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Συγκλονιστικό: Με αίματα στο πρόσωπο ο Ν.Τραμπ φώναζε "αγωνιστείτε"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 01:25

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κλειδί ο αυτοκινητόδρομος Α2 για την μετακίνηση των δυνάμεων

ΝΑΤΟ

13.07.2024 | 20:58

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

"Ο αριθμός των νεκρών Γάλλων «έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο»"

Ρωσία

12.07.2024 | 19:13

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Ρωσία: «Σοβαρή απειλή, θα απαντήσουμε χωρίς συναισθήματα»

Ευρώπη

11.07.2024 | 20:25

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Δραματικοί τόνοι και προετοιμασίες για επέκταση του πολέμου

Ευρώπη

11.07.2024 | 18:09

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

"Θα κτυπήσουμε πρώτα τη Γαλλία και το χρέος της"

Μέση Ανατολή

10.07.2024 | 16:54

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Τι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν Ζελένσκι – Τουσκ

Ουκρανία

09.07.2024 | 16:50

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Ποιες χώρες θα στείλουν επιπλέον δυνάμεις;

ΝΑΤΟ

08.07.2024 | 16:23

"Bόμβα" Le Figaro: Οι κατηγορίες του Χ.Νασράλα έχουν βάση - Η Μοσάντ έχει βάση στην Κύπρο!

Η Le Figaro εμπλέκει την Κύπρο – Μιλά για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Αιγαίο - Αν.Μεσόγειος

06.07.2024 | 13:09

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Οι κλειστές πόρτες και το φιλέτο της "Zaparkatska Oblast"

Ευρώπη

05.07.2024 | 21:07

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-"Επικίνδυνη η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ"-Λεπέν: Αν εκλεγούμε τέρμα η βοήθεια στην Ουκρανία

Ανησυχία επικρατεί για επανάληψη του 1966 όταν η Γαλλία του Ντε Γκώλ αποσύρθηκε από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας

ΝΑΤΟ

05.07.2024 | 18:51

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες-Επίθεση και σε Ισραηλινό Apache καθώς και στο αρχηγείο του IDF ανατολικά της πόλης της Γάζας

Μέση Ανατολή

05.07.2024 | 16:30

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι "Μητέρες όλων των μαχών τελείωσαν"

Alexander Staver: "Δεν θα υπάρξει νέο Μποροντίνο ούτε νέα Προχορόφκα"

Ρωσία

05.07.2024 | 13:15

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Όλες οι δηλώσεις Πούτιν στην σύνοδο του Συμφώνου της Σαγκάης, το δημοσίευμα του Politico για Τραμπ και ΝΑΤΟ

Ρωσία

04.07.2024 | 20:34

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η "Κόκκινη Ορχήστρα" επεκτείνει τις επιχειρήσεις δολιοφθοράς

Αμέτρητες οι επιχειρήσεις σαμποτάζ των Ρώσων και στην Ευρώπη

ΗΠΑ

04.07.2024 | 13:43

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Συνεχίζουν το δόγμα "Confront and Conceal" του Ομπάμα ;

ΗΠΑ

04.07.2024 | 11:54

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Που θα προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16;

Ουκρανία

04.07.2024 | 00:09