“Ρωσική εισβολή σε 3 (!) μήνες σε Εσθονία και Λετονία” λένε οι ΗΠΑ – Αποστολή NATOϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία πριν τις αμερικανικές εκλογές

Ζήτησαν από τη Γερμανία να ετοιμάσει το μεταφορικό της δίκτυο

“Ρωσική εισβολή σε 3 (!) μήνες σε Εσθονία και Λετονία” λένε οι ΗΠΑ – Αποστολή NATOϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία πριν τις αμερικανικές εκλογές
Βασίλης Καπούλας 28.06.2024 | 22:03

Οι Αμερικανοί ξεκίνησαν να προετοιμάζουν το έδαφος για την αποστολή ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία καθώς ισχυρίζονται ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον της Λετονίας και της Εσθονίας τους επόμενους 3 μήνες ενώ το Κίεβο θα αποτελέσει ξανά στόχο των ρωσικών ΕΔ.

Αυτό απέχει πολύ από την αρχική πρόβλεψη τους περί ρωσικής επίθεσης στη Βαλτική τα επόμενα 3 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο κύβος ερρίφθη: Η Πολωνία καλεί στο Στρατό τους νέους 18-35 ετών – Το ΝΑΤΟ δημιουργεί νέα “Γραμμή Μαζινό” 700 χλμ και ιδρύει “Στρατιωτική ζώνη Σέγκεν”

“Ρωσική επίθεση στη Βαλτική τους επόμενους 3 μήνες”

Το αμερικανικό ΜΜΕ Foreign Affairs, γνωστό για τις σχέσεις του με το κατεστημένο των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα άρθρο, ο συγγραφέας του οποίου αναφέρει ότι οι Αμερικανικές υπηρεσίες έχουν πληροφορίες για ρωσική εισβολή σε δύο χώρες του ΝΑΤΟ και της Βαλτικής τους επόμενους μήνες.

Ο συγγραφέας επικαλείται πληροφορίες που συνέλεξαν οι αμερικανικές υπηρεσίες από «εκπροσώπους της ρωσικής ελίτ». Στο επίκεντρο βρίσκονται η Λετονία και η Εσθονία.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι η «ρωσική εισβολή» πιθανότατα θα συμβεί ακόμη και πριν από τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό επιβεβαιώνει τις χτεσινές αποκαλύψεις του War News 24/7 ότι το ΝΑΤΟ σκοπεύει να μπει στην Ουκρανία σε 3 μήνες.

Διαβάστε επίσης: Το ΝΑΤΟ παρέκαμψε τυχόν εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ: Σε 3 μήνες ξεκινά η «εισβολή» ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία – Σχέδιο κεραυνοβόλας προέλασης

To Kίεβο αποτελεί διακαή πόθο του Β.Πούτιν

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν:

“Σύμφωνα με έναν επιχειρηματία με στενές διασυνδέσεις με το Κρεμλίνο, ο Πούτιν δεν θα είναι ικανοποιημένος με το να κερδίσει τη βορειοανατολική Ουκρανία. Το μόνο αποτέλεσμα που θα δεχτεί είναι η κατάληψη του Κιέβου. Ο Πούτιν έχει μια ιδιαίτερη, σχεδόν μυστικιστική σχέση με την ουκρανική πρωτεύουσα, την οποία θεωρεί το λίκνο του ρωσικού πολιτισμού.

Ο Πούτιν τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ, ένα παλιό Ορθόδοξο μοναστήρι όπου πέρασε σχεδόν όλο τον χρόνο του κατά την τελευταία επίσημη επίσκεψή του στην πόλη, το 2013. Η Λαύρα είναι ο τόπος ανάπαυσης πολλών σεβαστών Ρώσων αγίων και ιστορικών προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκρατορικού Ρώσου πρωθυπουργού Πιότρ Στολίπιν, τον οποίο ο Πούτιν θαυμάζει βαθιά.

Ο Πούτιν παρήγγειλε ακόμη και ένα άγαλμα του Στολίπιν που τώρα βρίσκεται κοντά στο Κρεμλίνο. Η επιθυμία του να διατηρήσει τη Λαύρα μπορεί να εξηγήσει γιατί η Ρωσία δεν έχει βομβαρδίσει έντονα το Κίεβο με τον τρόπο που βομβάρδισε άλλες πόλεις της Ουκρανίας. (Ο νέος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, ο βαθιά θρησκευόμενος Αντρέι Μπελούσοφ, έχει επίσης έντονη συγγένεια με τη Λαύρα.)

Εάν η Ρωσία ξεκινήσει μια δεύτερη εκστρατεία για την κατάληψη της ουκρανικής πρωτεύουσας, ο ρωσικός στρατός πιθανότατα θα ξεκινήσει την επίθεσή του από τη Λευκορωσία, όπως έκανε τον χειμώνα του 2022.

Στόχος η Λετονία και η Εσθονία

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Για τον Πούτιν, ωστόσο, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν αφορά μόνο —ή ακόμη και κυρίως— την Ουκρανία. Αντίθετα, άνθρωποι κοντά στον πρόεδρο της Ρωσίας λένε ότι βλέπει την εισβολή ως ένα μόνο μέτωπο σε μια σύγκρουση με τη Δύση.

Σύμφωνα με τις ελίτ της Ρωσίας, ο πιο πιθανός στόχος θα ήταν η Εσθονία ή η Λετονία: οι δύο χώρες της Βαλτικής με μεγάλες ρωσικές μειονότητες.

Η Μόσχα θα ακολουθούσε ένα γνώριμο σχέδιο. Πρώτον, τα μέλη της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας θα ωθήσουν τους Ρωσόφωνους σε μία από τις δύο χώρες να ισχυριστούν ότι καταπιέζονται από μια νεοναζιστική κυβέρνηση και ότι χρειάζονται τη βοήθεια του Κρεμλίνου.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογή του διατάγματος αλλαγής συνόρων: Έφοδος ρωσικών δυνάμεων σε εσθονικό έδαφος – Εντολή ΝΑΤΟ να μην ανοίξουν πυρ οι εσθονικές ΕΔ (vid)

Σε απάντηση, τα ρωσικά στρατεύματα θα περάσουν τα σύνορα και θα πάρουν τον έλεγχο των δήμων σε ένα ανατολικό τμήμα οποιουδήποτε κράτους, όπως η ρωσόφωνη εσθονική πόλη Νάρβα.

Αυτή η εδαφική κατάληψη θα αποτελούσε μια σημαντική πρόκληση για το ΝΑΤΟ, μια συμμαχία που βασίζεται στην αρχή ότι μια επίθεση σε ένα από τα μέλη του, όσο μικρή κι αν είναι, είναι επίθεση εναντίον όλων. Καταλαμβάνοντας τη Νάρβα, ο Πούτιν θα δοκιμάσει εάν το μπλοκ είναι πραγματικά διατεθειμένο να διακινδυνεύσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο σε απόσταση λίγων τετραγωνικών μιλίων από τα ρωσικά σύνορα.

Μια πρόκληση όπως αυτή θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη Ρωσία ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Το Κρεμλίνο μπορεί να πιστεύει ότι μια τέτοια κρίση θα υπονόμευε μοιραία τις πιθανότητες του Μπάιντεν. Μια έκτακτη ανάγκη στη Βαλτική θα μπορούσε να δείξει τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως αδύναμο και ανίκανο και να αποδείξει τον ισχυρισμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι το ΝΑΤΟ είναι ξεπερασμένο.

Δεν πιστεύουν όλοι στη Ρωσία ότι ο πόλεμος θα τελειώσει εάν εκλεγεί ο Τραμπ. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο πόλεμος δεν θα τελειώσει σε καμία περίπτωση. Όπως μου είπε ένας επιχειρηματίας κοντά στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν έχει αγαπήσει πάρα πολύ τον πόλεμο, κάτι που τον βοήθησε να κινητοποιήσει την κοινωνία, να φυλακίσει ορισμένους αντιφρονούντες, να σκοτώσει άλλους και να αναγκάσει τους περισσότερους από τους υπόλοιπους να φύγουν από τη χώρα.

Ο πόλεμος ένωσε επίσης τις ελίτ, οι οποίες τώρα νιώθουν ανεπιθύμητες στη Δύση και βλέπουν τον Πούτιν ως τη μόνη τους ελπίδα για μια καλή ζωή”.

Διαβάστε επίσης: Η Γερμανία οδεύει ξανά σε πόλεμο με τη Ρωσία: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε οικονομία-κοινωνία- Ένοπλες Δυνάμεις – Αποθήκευση τροφίμων, καταφύγια σε όλη τη χώρα

Τί απαντά η Ρωσία

Oι Ρώσοι σημειώνουν πως “μια άμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση άμεσης συμμετοχής δυτικών στρατών στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία ή σε άλλες ενέργειες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν casus belli, όπως ο αποκλεισμός των ρωσικών λιμανιών στη Βαλτική Θάλασσα.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει πράγματι πιθανότητα εισόδου ρωσικών στρατευμάτων στα μετασοβιετικά πεδία της Βαλτικής, αλλά όχι με στόχο την κατάληψη εδαφών, που η Ρωσία δεν χρειάζεται ιδιαίτερα, αλλά για να προστατεύσει τις παραμεθόριες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τα πλήγματα του ΝΑΤΟ”.

Διαβάστε επίσης: Η Πολωνία κατακλύζεται από κόμβους επιμελητείας και ΝΑΤΟϊκές βάσεις για την τελική μάχη με Ρωσία: Ανάπτυξη Μεραρχίας και Ταξιαρχίας στο Διάδρομο Suwalki!

Ετοιμάζουν το μεταφορικό δίκτυο της Γερμανίας 

Για τους λόγους αυτούς, το ΝΑΤΟ ζητά από τη Γερμανία να ετοιμάσει άμεσα το μεταφορικό της δίκτυο.

Σύμφωνα με μια τρέχουσα μελέτη του Γερμανικού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (DGAP), τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια ευρώ θα χρειαστούν για να προετοιμαστούν οι δρόμοι, οι γέφυρες και οι σιδηροδρομικές γραμμές της Γερμανίας για τη μεταφορά στρατευμάτων και αρμάτων μάχης «προς τα ανατολικά».

Το εισαγωγικό κείμενο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων στην αιτιολόγηση της έρευνας στρατιωτικής καταλληλόλητας αναφέρει :

«Η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει ένα ταμείο τουλάχιστον 30 δισεκατομμυρίων ευρώ για να χρηματοδοτήσει τις πιο επείγουσες αναβαθμίσεις! Η επένδυση θα πρέπει να στοχεύει σε υπάρχοντες καθώς και στους προτεινόμενους στρατιωτικούς διαδρόμους και να συμπληρώνεται από διετείς εκθέσεις σχετικά με την κατάσταση όλων των υποδομών μεταφορών».

Αναφέρει το DGAP παραθέτοντας χάρτη:

«Επί του παρόντος, οι δρόμοι, οι σιδηροτροχιές και οι γέφυρες είναι σε δεινή κατάσταση, ανίκανες να χειριστούν γρήγορες μεταφορές μεγάλου βάρους».

Το γερμανόφωνο Russia Today σχολιάζει τα παραπάνω ως εξής:

«Τα γερμανικά υπουργεία προετοιμάζουν τις υποδομές μεταφορών για πόλεμο με την Ρωσία. Οι δρόμοι, οι γέφυρες και οι σιδηροτροχιές πρόκειται να επεκταθούν για τη μεταφορά στρατευμάτων και αρμάτων μάχης. Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση, ακόμα και οι ιδιωτικές συγκοινωνίες μπορούν να κατασχεθούν και από τον στρατό».

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ρώσοι πιλότοι: «Η Δύση θα σοκαριστεί με τις καταρρίψεις των F-16 - Τα μαχητικά μας υπερέχουν και είμαστε πανέτοιμοι» - Δείτε το βίντεο

Ρώσοι πιλότοι: «Η Δύση θα σοκαριστεί με τις καταρρίψεις των F-16 - Τα μαχητικά μας υπερέχουν και είμαστε πανέτοιμοι» - Δείτε το βίντεο

"Γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του F-16"

Ρωσία

18.07.2024 | 21:21

Τέλος ο Μπάιντεν: Aπόσυρση ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο -

Τέλος ο Μπάιντεν: Aπόσυρση ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο - "O Tραμπ θα μας συντρίψει σε Βουλή και Γερουσία" του λένε οι Δημοκρατικοί

Πρόσχημα ο COVID-19; Αποσύρεται λένε οι Δημοκρατικοί

ΗΠΑ

18.07.2024 | 19:25

«Αυτό θα κάνει ο Τραμπ μόλις εκλεγεί»: Η επιστολή-τελεσίγραφο που «πάγωσε» τους 26 ηγέτες της Ε.Ε. (vid)

«Αυτό θα κάνει ο Τραμπ μόλις εκλεγεί»: Η επιστολή-τελεσίγραφο που «πάγωσε» τους 26 ηγέτες της Ε.Ε. (vid)

Γι' αυτό πήγαν να τον σκοτώσουν;

ΗΠΑ

16.07.2024 | 18:27

Ήθελαν νεκρό πάση θυσία τον Ν.Τραμπ: «Εσωτερική δουλειά» η απόπειρα δολοφονίας του - Πώς έδωσαν στον εκτελεστή «χώρο και χρόνο» για πέντε βολές

Ήθελαν νεκρό πάση θυσία τον Ν.Τραμπ: «Εσωτερική δουλειά» η απόπειρα δολοφονίας του - Πώς έδωσαν στον εκτελεστή «χώρο και χρόνο» για πέντε βολές

Στο μικροσκόπιο όλες οι κινήσεις των πρακτόρων - Τα αναπάντητα ερωτήματα

ΗΠΑ

14.07.2024 | 19:58

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Tί αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας και ο Ε.Μασκ

ΗΠΑ

14.07.2024 | 12:56

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ:

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ: "Ένιωσα τη σφαίρα να μου σκίζει το αυτί" - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης του ενόπλου (vid)

"Η σφαίρα διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 04:46

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας 

ΗΠΑ

14.07.2024 | 03:38

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Συγκλονιστικό: Με αίματα στο πρόσωπο ο Ν.Τραμπ φώναζε "αγωνιστείτε"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 01:25

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κλειδί ο αυτοκινητόδρομος Α2 για την μετακίνηση των δυνάμεων

ΝΑΤΟ

13.07.2024 | 20:58

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

"Ο αριθμός των νεκρών Γάλλων «έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο»"

Ρωσία

12.07.2024 | 19:13

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Ρωσία: «Σοβαρή απειλή, θα απαντήσουμε χωρίς συναισθήματα»

Ευρώπη

11.07.2024 | 20:25

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Δραματικοί τόνοι και προετοιμασίες για επέκταση του πολέμου

Ευρώπη

11.07.2024 | 18:09

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

"Θα κτυπήσουμε πρώτα τη Γαλλία και το χρέος της"

Μέση Ανατολή

10.07.2024 | 16:54

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Τι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν Ζελένσκι – Τουσκ

Ουκρανία

09.07.2024 | 16:50

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Ποιες χώρες θα στείλουν επιπλέον δυνάμεις;

ΝΑΤΟ

08.07.2024 | 16:23

"Bόμβα" Le Figaro: Οι κατηγορίες του Χ.Νασράλα έχουν βάση - Η Μοσάντ έχει βάση στην Κύπρο!

Η Le Figaro εμπλέκει την Κύπρο – Μιλά για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Αιγαίο - Αν.Μεσόγειος

06.07.2024 | 13:09

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Οι κλειστές πόρτες και το φιλέτο της "Zaparkatska Oblast"

Ευρώπη

05.07.2024 | 21:07

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-"Επικίνδυνη η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ"-Λεπέν: Αν εκλεγούμε τέρμα η βοήθεια στην Ουκρανία

Ανησυχία επικρατεί για επανάληψη του 1966 όταν η Γαλλία του Ντε Γκώλ αποσύρθηκε από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας

ΝΑΤΟ

05.07.2024 | 18:51

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες-Επίθεση και σε Ισραηλινό Apache καθώς και στο αρχηγείο του IDF ανατολικά της πόλης της Γάζας

Μέση Ανατολή

05.07.2024 | 16:30

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι "Μητέρες όλων των μαχών τελείωσαν"

Alexander Staver: "Δεν θα υπάρξει νέο Μποροντίνο ούτε νέα Προχορόφκα"

Ρωσία

05.07.2024 | 13:15