Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ – Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου

ΝΑΤΟϊκό σχέδιο επτά σημείων για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας!

Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ – Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου
Βασίλης Καπούλας 27.06.2024 | 17:49

Την αποχώρηση των Ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένες χώρες της ΕΕ προανήγγειλε σήμερα το Κρεμλίνο υπό το πρίσμα της ραγδαίας επιδείνωσης των σχέσεων των δύο στρατοπέδων.

Η αποχώρηση θα οδηγήσει σταδιακά σε μείωση του αριθμού του ρωσικού διπλωματικού προσωπικού που εργάζεται στην πρεσβεία και το προξενείο στις ΗΠΑ, ενώ σε δεύτερη φάση, θα διακοπούν οι διπλωματικές σχέσεις και θα μπει λουκέτο στην ρωσική διπλωματική αποστολή.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με άλλες χώρες της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ καθώς η νέα κρίση που υποβόσκει θα είναι πολύ χειρότερη.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, οι συνεχιζόμενες εχθρικές ενέργειες της Ουάσιγκτον, οι προμήθειες όπλων, οι τρομοκρατικές ενέργειες στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η συλλογή πληροφοριών από αμερικανικά αναγνωριστικά αεροσκάφη για τις ρωσικές εγκαταστάσεις στην Κριμαία, και το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας που αποκαλύφτηκε σήμερα, δεν αφήνουν άλλη επιλογή.

Υποβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων Ρωσίας με ΗΠΑ και ΕΕ

Πιο αναλυτικά, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε την επερχόμενη υποβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων με τις ΗΠΑ και χώρες της Ευρώπης.

“Η Ρωσική Ομοσπονδία ενδέχεται να μειώσει το επίπεδο των διπλωματικών σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής” τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Ριάμπκοφ στην εφημερίδα Izvestia.

Όπως σημείωσε ο Ρώσος διπλωμάτης, οι αποφάσεις αυτού του είδους λαμβάνονται στο υψηλότερο επίπεδο. Ειδικά αν μιλάμε για μια τέτοια παγκόσμια δύναμη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.

“Είναι εφικτή τώρα μια κίνηση που περιλαμβάνει μείωση του επιπέδου των διπλωματικών σχέσεων; Μπορώ να πω ότι αυτό είναι θέμα εξέτασης και όλα αυτά μελετώνται.

Η ΕΕ πρέπει να ξέρει ότι πλησιάζει βήμα βήμα στο σημείο της μη επιστροφής με πλήρη διακοπή διπλωματικών σχέσεων” δήλωσε στην εφημερίδα Izvestia ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Ριάμπκοφ χαρακτήρισε δύσκολο το έργο των ρωσικών πρεσβειών στις δυτικές χώρες και σημείωσε ότι αυτό δεν μπορεί να παραμεληθεί, δεδομένης της τρέχουσας διεθνούς κατάστασης.

Στα σχόλιά του στην Ιζβέστια, ο Ριαμπκόφ δήλωσε πως η Ρωσία ουδέποτε ξεκίνησε η ίδια την υποβάθμιση των σχέσεών της με οποιαδήποτε χώρα «παρόλες τις αντιξοότητες της πιο δύσκολης φάσης στις σχέσεις μας με τη λεγόμενη συλλογική Δύση».

«Πιστεύουμε πως η δουλειά των πρεσβειών και των πρεσβευτών είναι ιδιαίτερα δύσκολη στις σημερινές συνθήκες και δεν θα πρέπει να παραμελείται», δήλωσε. «Δεν αποκλείουμε οποιεσδήποτε επιλογές στο μέλλον. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα συμπεριφερθούν οι αντίπαλοί μας».

Παράλληλα, στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia-1, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ υποσχέθηκε ότι “η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην Σεβαστούπολη δεν θα μείνει αναπάντητη και η Δύση θα πρέπει να αισθανθεί τους κινδύνους που συνδέονται με τέτοιες ενέργειες”.

“Η τραγωδία που συνέβη στη Σεβαστούπολη σίγουρα δεν θα μείνει και δεν πρόκειται να μείνει χωρίς την απάντησή μας” πρόσθεσε ο Ρώσος διπλωμάτης.

Ριαμπκόφ: Το ρωσικό πυρηνικό δόγμα επαναξιολογείται

Στη συνέχεια ο υψηλόβαθμος Ρώσος διπλωμάτης, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες να δώσουν προσοχή στις συζητήσεις που διεξάγονται για ενδεχόμενη αλλαγή του πυρηνικού δόγματος της Μόσχας ώστε να ανταποκρίνεται στην αλλαγή των όρων στις διεθνείς σχέσεις.

Ο Ριαμπκόφ επανέλαβε δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες εβδομάδες ο ηγέτης του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τις οποίες το ρωσικό πυρηνικό δόγμα, που ορίζει πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα, επαναξιολογείται.

Ο ίδιος δήλωσε στην Ιζβέστια ότι το δόγμα είχε σχεδιασθεί «σε μια διαφορετική εποχή και σε διαφορετικές συνθήκες» και ότι ελπίζει πως «οι αντίπαλοί μας παίρνουν στα σοβαρά» τις συζητήσεις που διεξάγονται τώρα.

«Δεν προκαταλαμβάνω το αποτέλεσμα, όμως καλώ τους αντιπάλους μας να σκεφτούν αυτά που λέει ο πρόεδρος», δήλωσε.

«Κυριολεκτικά παίζουν με τη φωτιά … και πρέπει να μάθουν να μην αφήνονται σε επικίνδυνες ψευδαισθήσεις, αλλά να προσπαθήσουν να κοιτάξουν τον κόσμο νηφάλια και να καταλάβουν ότι έχουμε σταθερά εθνικά συμφέροντα τα οποία είμαστε έτοιμοι να υπερασπισθούμε μέχρι τέλους», δήλωσε.

“Δεν θα τους σώσουν τα καταφύγια”

“Οι δυτικοί πολιτικοί που προκαλούν σήμερα τη Μόσχα δεν θα μπορούν να προφυλαχτούν σε καταφύγια σε περίπτωση πυρηνικής σύγκρουσης.

Πάντα λέγαμε ότι αν πρόκειται για χρήση πυρηνικών όπλων στο πεδίο της μάχης, το σενάριο αυτό, η περαιτέρω πορεία και η περαιτέρω πορεία κλιμάκωσης θα είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε την ολίσθηση σε αυτό, γιατί είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι είναι αδύνατο να διασφαλίσουμε έναν περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο και τη νίκη σε αυτόν” πρόσθεσε ο Ρώσος  διπλωμάτης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του War News 24/7.

Διαβάστε εδώ: “Περιορισμένη” πυρηνική σύγκρουση με Ρωσία: Οι ΗΠΑ άλλαξαν δόγμα για να απαντήσουν στη Μόσχα – Την Ομάδα Πυρηνικού Σχεδιασμού συγκαλεί το ΝΑΤΟ

Σημείωσε επίσης, ότι ορισμένοι πολιτικοί στη Δύση προκαλούν σκόπιμα τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να αποφύγουν την ευθύνη σε περίπτωση άμεσης πυρηνικής σύγκρουσης.

“Πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει την ασφάλειά της και να προστατεύσει τον εαυτό της ως χώρα, ως κράτος”– τόνισε ο Ριάμπκοφ.

Η Ρωσική Ομοσπονδία, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, πάντα απέρριπτε την ιδέα των ΗΠΑ για περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο.

“Έχουμε να κάνουμε με μια υπαρξιακή πρόκληση που μας έθεσε η συλλογική Δύση. Και έτσι πρέπει να καταλάβουν την έκταση της σταθερότητάς μας να εναντιωνόμαστε στα επιθετικά τους σχέδια” συνόψισε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Times: Σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας με δολοφονίες αξιωματούχων – Γιατί το διέρρευσαν;

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, το ΝΑΤΟ έχει ετοιμάσει σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας.

Πρώην Ρώσοι πολιτικοί και αξιωματούχοι που κατέφυγαν στη Δύση προετοιμάζουν ένα σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας και στη συνέχεια την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης.

Η λεγόμενη «αντιπολίτευση» σκοπεύει να παρουσιάσει τις «εξελίξεις» της στην επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ, ζητώντας τη βοήθεια της συμμαχίας” αναφέρει η εφημερίδα Times

“Πρώην Ρώσοι πολιτικοί μεταξύ των οποίων και βουλευτές καλούν το ΝΑΤΟ να στηρίξει την εκστρατεία δολοφονίας (…) Περισσότεροι από 60 εξόριστοι πολιτικοί… συναντήθηκαν στη Βαρσοβία αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν ένα σχέδιο επτά σημείων για την ανατροπή της “κυβέρνησης του Κρεμλίνου” γράφει το δημοσίευμα.

Το σχέδιο περιλαμβάνει επτά σημεία, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία, την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων κατά της Ρωσίας και, φυσικά, την υποστήριξη ενεργειών για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας εκπροσώπων της ρωσικής κυβέρνησης, για μια δυναμική αλλαγή εξουσίας.

Όπως τονίστηκε, το σχέδιο αυτό θα παρουσιαστεί στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στην Ουάσιγκτον.

Ρωσικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι “επειδή αυτοί οι πρώην πολιτικοί είναι ένα τίποτα και δεν έχουν πόρους, το ΝΑΤΟ πρέπει να τους βοηθήσει να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους”,

Πολύ σοβαρή εξέλιξη.Είναι απορίας άξιο πως διέρρευσε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αποτελεί “αιτία πολέμου”.

Το Λονδίνο μιλά για σχέδιο “μερικού αφοπλισμού” της Ρωσίας

Το NBC News, επικαλούμενο το Royal United Services Institute (RUSI), αναφέρει ότι οι χιλιάδες περιορισμοί που επιβλήθηκαν από τη Δύση στη Ρωσία δεν κατάφεραν να διαταράξουν την παραγωγή όπλων. Επιπλέον, η Ρωσική Ομοσπονδία κατάφερε να αυξήσει την παραγωγή πυρομαχικών πυροβολικού, πυραύλων, τεθωρακισμένων οχημάτων και άλλων όπλων αρκετές φορές.

“Η ευρωπαϊκή ασφάλεια πρέπει να βασίζεται εν μέρει στον αφοπλισμό της Ρωσίας, αλλά η Δύση δεν μπορεί να το πετύχει αυτό με κυρώσεις. Η υπονόμευση της στρατιωτικής-βιομηχανικής παραγωγής της Ρωσίας δεν πέτυχε” γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα πληροφορίες από τη RUSI.

Σύμφωνα με το NBC News, το 2021, η Ρωσία παρήγαγε μόνο 46 πυραύλους κρουζ Kh-101/102 ετησίως. Μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, η Ρωσική Ομοσπονδία είχε ήδη καταφέρει να παράγει 460 από αυτούς τους πυραύλους. Ανάλογη αύξηση σημειώνεται και στην παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων για το σύστημα Iskander-Μ.

Συνεπώς το ΝΑΤΟ πρέπει να περάσει στο σχέδιο Β’.  Πώς θα μοιάζει, μένει να το δούμε.

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θέμα χρόνου το «ατύχημα»: Το ΝΑΤΟ έστησε «ενέδρα» σε ρωσικά μαχητικά στη Μαύρη Θάλασσα - «Δεν αρκεί κτύπημα με κηροζίνη στα MQ-4 Global Hawk»

Θέμα χρόνου το «ατύχημα»: Το ΝΑΤΟ έστησε «ενέδρα» σε ρωσικά μαχητικά στη Μαύρη Θάλασσα - «Δεν αρκεί κτύπημα με κηροζίνη στα MQ-4 Global Hawk»

Ποιες επιλογές εξετάζουν οι Ρώσοι - Ο κίνδυνος για τα επιβατικά αεροπλάνα

Ρωσία

29.06.2024 | 13:25

«Ναυτικός αποκλεισμός» σε Ερυθρά και Σουέζ: Η Ρωσία στέλνει μεγάλο φορτίο αντιπλοϊκών υπερηχητικών πυραύλων σε Χεζμπολάχ, Χούθι και Χ.Χαφτάρ!

«Ναυτικός αποκλεισμός» σε Ερυθρά και Σουέζ: Η Ρωσία στέλνει μεγάλο φορτίο αντιπλοϊκών υπερηχητικών πυραύλων σε Χεζμπολάχ, Χούθι και Χ.Χαφτάρ!

Θα υπάρξουν μεγάλες επιθέσεις κατά πλοίων

Μέση Ανατολή

29.06.2024 | 11:52

Η «μεγάλη φυγή»: Απόπειρες μαζικής απόδρασης Ουκρανών με κάθε μέσο από τη χώρα - Μεγάλο πρόβλημα στην Οδησσό

Η «μεγάλη φυγή»: Απόπειρες μαζικής απόδρασης Ουκρανών με κάθε μέσο από τη χώρα - Μεγάλο πρόβλημα στην Οδησσό

Οι Ουκρανοί αρνούνται πλέον να πολεμήσουν

Ουκρανία

29.06.2024 | 10:06

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την ουκρανική Νέα Υόρκη και μπαίνουν στο Τορέτσκ:

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την ουκρανική Νέα Υόρκη και μπαίνουν στο Τορέτσκ: "Λευκή" σημαία από έξι τάγματα των ουκρανικών ΕΔ - Αναγκαστική εκκένωση πληθυσμού

Συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό η ρωσική προέλαση

Ουκρανία

28.06.2024 | 23:45

"Ρωσική εισβολή σε 3 (!) μήνες σε Εσθονία και Λετονία" λένε οι ΗΠΑ - Αποστολή NATOϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία πριν τις αμερικανικές εκλογές

Ζήτησαν από τη Γερμανία να ετοιμάσει το μεταφορικό της δίκτυο

ΝΑΤΟ

28.06.2024 | 22:03

Η Ρωσία βομβάρδισε τις βάσεις υποδοχής ουκρανικών F-16 και

Η Ρωσία βομβάρδισε τις βάσεις υποδοχής ουκρανικών F-16 και "κλείδωσε" τη Δυτ. Ουκρανία με Μεραρχία MLRS Polonez - Εισβολή δυνάμεων RDK στη Λευκορωσία

Μονόδρομος οι βάσεις σε Ρουμανία και Πολωνία για τα F-16 της Ουκρανίας

Ρωσία

28.06.2024 | 19:52

"Νο Fly Zone" και κατάρριψη; Η Ρωσία ανακοίνωσε «Mέτρα ταχείας αντίδρασης» κατά ΝΑΤΟ στη Μ.Θάλασσα -Σοβαρά περιστατικά σε Βαλτική και Συρία

Σοβαρά περιστατικά σε Βαλτική-Μ.Θάλασσα και Συρία με πτώση Grey Eagle

Ρωσία

28.06.2024 | 16:43

Οι ΗΠΑ ξεκινούν την εκκένωση χιλιάδων πολιτών: Ο ισραηλινός Στρατός θα εισβάλλει ταυτόχρονα σε Λίβανο και Συρία για την εξάλειψη της Χεζμπολάχ

Οι ΗΠΑ ξεκινούν την εκκένωση χιλιάδων πολιτών: Ο ισραηλινός Στρατός θα εισβάλλει ταυτόχρονα σε Λίβανο και Συρία για την εξάλειψη της Χεζμπολάχ

Κίνδυνος εμπλοκής με τις δυνάμεις Άσαντ - Οι ΗΠΑ στέλνουν 3.500 βόμβες

Ισραήλ

28.06.2024 | 12:46

Εκτός ελέγχου οι Χούθι: Έπληξαν πλοία σε Ερυθρά και Αν. Μεσόγειο με drones και υπερηχητικούς πυραύλους- Ενέδρα σε 17 στρατιώτες του IDF στη Δυτική Όχθη

Εκτός ελέγχου οι Χούθι: Έπληξαν πλοία σε Ερυθρά και Αν. Μεσόγειο με drones και υπερηχητικούς πυραύλους- Ενέδρα σε 17 στρατιώτες του IDF στη Δυτική Όχθη

"Made in Iran" oι πύραυλοι των Χούθι λένε οι ΗΠΑ

Μέση Ανατολή

28.06.2024 | 10:12

Το ΝΑΤΟ παρέκαμψε τυχόν εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ: Σε 3 μήνες ξεκινά η «εισβολή» ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία - Σχέδιο κεραυνοβόλας προέλασης

Το ΝΑΤΟ παρέκαμψε τυχόν εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ: Σε 3 μήνες ξεκινά η «εισβολή» ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία - Σχέδιο κεραυνοβόλας προέλασης

Το ΝΑΤΟ ζήτησε από το Ισραήλ όλα τα συστήματα Patriot

ΝΑΤΟ

28.06.2024 | 00:09

Ο κύβος ερρίφθη: Η Πολωνία καλεί στο Στρατό τους νέους 18-35 ετών - Το ΝΑΤΟ δημιουργεί νέα

Ο κύβος ερρίφθη: Η Πολωνία καλεί στο Στρατό τους νέους 18-35 ετών - Το ΝΑΤΟ δημιουργεί νέα "Γραμμή Μαζινό" 700 χλμ και ιδρύει "Στρατιωτική ζώνη Σέγκεν"

Για "κρυφή" επιστράτευση της Πολωνίας μιλούν οι Ρώσοι - Ο ρόλος της Ρουμανίας στην επίθεση του ΝΑΤΟ

ΝΑΤΟ

27.06.2024 | 22:27

Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν:

Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν: "State of the Art ισραηλινός πύραυλος πέρασε "ξυστά" από την Κρήτη και έπεσε ανοιχτά της Μάλτας" λένε οι Ρώσοι (χάρτης)

"H απόφαση μας θα επηρεάσει ολόκληρη τη Μ. Ανατολή -Το Ιράν θα έχει πέντε ατομικές βόμβες σε ένα μήνα"

Ισραήλ

27.06.2024 | 21:14

Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ - Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου

Διακοπή διπλωματικών σχέσεων: Oι Ρώσοι διπλωμάτες θα αποχωρήσουν από ΗΠΑ και ΕΕ - Αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας μελών του Κρεμλίνου

ΝΑΤΟϊκό σχέδιο επτά σημείων για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας!

Ρωσία

27.06.2024 | 17:49

Διακήρυξη ΥΠΕΞ και Υπουργείου Άμυνας Τουρκίας:

Διακήρυξη ΥΠΕΞ και Υπουργείου Άμυνας Τουρκίας: "Είμαστε έτοιμοι για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο" - Με Ρωσία ή ΝΑΤΟ θα συνταχθεί o «Επιτήδειος Ουδέτερος»;

Τρίτη επίσημη δήλωση μετά τους Β.Ορμπάν και Α.Βούτσιτς

Ένοπλες Δυνάμεις

27.06.2024 | 13:59

Προετοιμασίες για εντατικοποίηση των επιθέσεων σε Τσάσοβ Γιαρ και Ποκρόβσκ - «Κλειδί» ο αυτοκινητόδρομος P79 για την ανακατάληψη του Ιζιούμ

Προετοιμασίες για εντατικοποίηση των επιθέσεων σε Τσάσοβ Γιαρ και Ποκρόβσκ - «Κλειδί» ο αυτοκινητόδρομος P79 για την ανακατάληψη του Ιζιούμ

Η κατάσταση στα ουκρανικά μέτωπα

Ουκρανία

27.06.2024 | 10:34

Συντριβή του ουκρανικού μετώπου σε βάθος χλμ: Η πρώτη μεγάλη ρωσική προέλαση από την έναρξη του πολέμου - Έπεσαν Σοκόλ, Καρλόφκα, Γεβγκενόφκα

Συντριβή του ουκρανικού μετώπου σε βάθος χλμ: Η πρώτη μεγάλη ρωσική προέλαση από την έναρξη του πολέμου - Έπεσαν Σοκόλ, Καρλόφκα, Γεβγκενόφκα

Μεγάλες απώλειες σε Bradley και Abrams

Ουκρανία

27.06.2024 | 01:14

Οι ΗΠΑ δοκιμάζουν «άκρως απόρρητα» όπλα κατά Ρωσίας: Θα σηκώσουν όλο το βάρος σε μια σύρραξη αναφέρει έκθεση - Η Ευρώπη δεν έχει καμία ελπίδα...

Οι ΗΠΑ δοκιμάζουν «άκρως απόρρητα» όπλα κατά Ρωσίας: Θα σηκώσουν όλο το βάρος σε μια σύρραξη αναφέρει έκθεση - Η Ευρώπη δεν έχει καμία ελπίδα...

Οι ΗΠΑ δοκιμάζουν το «Manta Ray» εναντίον των Στόλων Ρωσίας-Κίνας

ΗΠΑ

26.06.2024 | 22:18

Εξέλιξη-εφιάλτης για Κίεβο: Η Βόρεια Κορέα στέλνει τις πρώτες στρατιωτικές δυνάμεις στο Ντονμπάς με απεριόριστες προμήθειες πυρομαχικών και βλημάτων!

Εξέλιξη-εφιάλτης για Κίεβο: Η Βόρεια Κορέα στέλνει τις πρώτες στρατιωτικές δυνάμεις στο Ντονμπάς με απεριόριστες προμήθειες πυρομαχικών και βλημάτων!

"Θα σταλούν σε σφαγή" λένε οι ΗΠΑ

Ουκρανία

26.06.2024 | 20:13

Αεροσκάφος της

Αεροσκάφος της "Αποκάλυψης" E-6B Mercury εξέπεμψε σήμα για επείγουσα δράση προς πυρηνοκίνητο υποβρύχιο κλάσης Ohio SSBN ΒΔ της Νορβηγίας!

Πυρηνική ετοιμότητα των ΗΠΑ - Αποστολή TACAMO στη Νορβηγία

ΗΠΑ

26.06.2024 | 18:01

Οι Ουκρανοί κατέστρεψαν το σταθμό ελέγχου ραδιενέργειας της Ζαπορίζια: Ο Λ.Όστιν κάλεσε τον Α.Μπελούσοφ - H Ρωσία ετοιμάζει κινητά καταφύγια

Οι Ουκρανοί κατέστρεψαν το σταθμό ελέγχου ραδιενέργειας της Ζαπορίζια: Ο Λ.Όστιν κάλεσε τον Α.Μπελούσοφ - H Ρωσία ετοιμάζει κινητά καταφύγια

Έκτακτα μέτρα παρακολούθησης της ραδιενέργειας

Ουκρανία

26.06.2024 | 14:07