Το Κίεβο απέρριψε το τελεσίγραφο – Ρωσία: “Θα μείνει μόνο μια στενή λωρίδα γης από την πρώην Ουκρανία – Όποιος έχει μυαλό σήμερα κατάλαβε”

"Tα γεγονότα εξελίσσονται σύμφωνα με το καταστροφικό σενάριο για εσάς"

Το Κίεβο απέρριψε το τελεσίγραφο – Ρωσία: “Θα μείνει μόνο μια στενή λωρίδα γης από την πρώην Ουκρανία – Όποιος έχει μυαλό σήμερα κατάλαβε”
Ευάγγελος Λ. 14.06.2024 | 20:03

Η Ουκρανία απέρριψε το τελεσίγραφο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Ρώσοι αξιωματούχοι αντέδρασαν με οργή στην αναμενόμενη απόφαση του Κιέβου.

Ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας, Πιότρ Τολστόι τόνισε ότι “αυτή είναι η τελευταία πρόταση ειρήνης από την πλευρά της Μόσχας, η επόμενη θα είναι απαίτηση συνθηκολόγησης της Ουκρανίας ( ή ότι απομείνει)” ενώ ο Σ.Λαβρόφ είπε:

“Ο πρόεδρος έχει πολύ υπομονή. Όποιος έχει μυαλό, σήμερα θα καταλάβει. Όποιος έχει αυτιά, θα ακούσει. Δεν είμαι σίγουρος ότι στη Δύση όλα είναι εντάξει με αυτά τα όργανα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία”.

Ρώσοι αναλυτές σημειώνουν πως “με αυτή τη πρόταση ειρήνης του Β.Πούτιν, η Ουκρανία θα κρατούσε το Χάρκοβο και την Οδησσό. Η Ουκρανία έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει την κρατική υπόσταση της”.

H Oυκρανία απέρριψε το τελεσίγραφο

Η Ουκρανία απέρριψε το τελεσίγραφο που ανακοίνωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ως «παράλογο».

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας περιέγραψε τα λόγια του ως «δηλώσεις χειραγώγησης που έχουν στόχο να παραπλανήσουν την διεθνή κοινότητα (και) να υπονομεύσουν τις διπλωματικές προσπάθειες να επιτευχθεί μια δίκαια ειρήνη».

«Είναι παράλογο για τον Πούτιν, ο οποίος σχεδίασε, προετοίμασε και εκτέλεσε, μαζί με τους συνοδοιπόρους του, την μεγαλύτερη ένοπλη επίθεση στην Ευρώπη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, να παρουσιάζεται ως ειρηνοποιός», προσθέτει το υπουργείο στην ανακοίνωση του.

Μιλώντας στο ιταλικό ειδησεογραφικό κανάλι SkyTG24, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G-7, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι πιστεύει πως ο Πούτιν δεν θα σταματήσει τη στρατιωτική του επίθεση ακόμη και αν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.

«Αυτά είναι μηνύματα τελεσιγράφου που δεν διαφέρουν από τα μηνύματα του παρελθόντος», δήλωσε ο Ουκρανός ηγέτης.

«Ο ίδιος δεν θα σταματήσει», δήλωσε ο Ζελένσκι ,αναφερόμενος στον Πούτιν, κάνοντας έναν παραλληλισμό με την επεκτατική πολιτική του Αδόλφου Χίτλερ πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ποντολιάκ: «Δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί συμβιβασμός»

Σε ξεχωριστές του δηλώσεις ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε στο Reuters μέσω Zoom, ότι δεν «υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί συμβιβασμός» μεταξύ των δηλώσεων του Πούτιν και των όρων που θέτει η Ουκρανία για τον τερματισμό του πολέμου που εξαπέλυσε η Ρωσία.

«Προτείνει στην Ουκρανία να παραδεχτεί την ήττα της. Προτείνει στην Ουκρανία να παραδώσει νομικά τα εδάφη της στη Ρωσία. Προτείνει στην Ουκρανία να υπογράψει τη γεωπολιτική της κυριαρχία», δήλωσε ο Ποντολιάκ.

Ο Ποντολιάκ δήλωσε ότι ο Πούτιν προσπαθούσε να αρπάξει την ατζέντα των ειδήσεων από την Ουκρανία κάνοντας την ομιλία του λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής.

Ο σύμβουλος, ο οποίος συχνά ενεργεί ως εκπρόσωπος του γραφείου του προέδρου, δήλωσε ότι η Μόσχα προσπαθεί επίσης να παρουσιαστεί στον κόσμο, και ιδιαίτερα στις χώρες του «Παγκόσμιου Νότου», ως η πλευρά που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ειρήνη.

«Με τη δήλωση του Πούτιν, η Ρωσία εμφανίζεται σαν να μην ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την επίθεση… α λλά σαν να προτείνουν την ειρήνη και η Ουκρανία να μην τη θέλει», είπε.

Ο Ποντολιάκ είπε ότι η Ουκρανία θέλει την ειρήνη, αλλά μόνο αν η Ρωσία τιμωρηθεί δίκαια για την επιθετικότητά της και διατηρηθεί η κυριαρχία της Ουκρανίας.

Ο Ποντολιάκ δήλωσε επίσης στο Χ ότι οι απαιτήσεις του Ρώσου προέδρου «αντιβαίνουν στην κοινή λογική».

«Πρέπει να απαλλαγούμε από αυτές τις ψευδαισθήσεις και να σταματήσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά τις «προτάσεις» της Ρωσίας, οι οποίες είναι αντίθετες με την κοινή λογική».

«Δεν υπάρχουν νέες «ειρηνευτικές προτάσεις» από τη Ρωσία. Το υποκείμενο Πούτιν εξέφρασε απλώς την «τυπική επιλογή του επιτιθέμενου», η οποία έχει ήδη ακουστεί πολλές φορές. Το περιεχόμενό της είναι αρκετά συγκεκριμένο, άκρως προσβλητικό για το διεθνές δίκαιο και απολύτως εύγλωττο για την αδυναμία της σημερινής ρωσικής ηγεσίας να αξιολογήσει επαρκώς τις πραγματικότητες» έγραψε στο Χ.

Ρωσία: Θα μείνει μόνο μια στενή λωρίδα γης από την Ουκρανία!

Ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τους όρους που πρότεινε στο Κίεβο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σημείωσε ότι τα γεγονότα εξελίσσονται σύμφωνα με ένα καταστροφικό σενάριο για το καθεστώς Μπαντέρα που κατέλαβε την εξουσία στην Ουκρανία.

Αναλύει την πρόταση Β.Πούτιν

Στη συνέχεια ο Μεντβέντεφ εξειδίκευσε τους όρους του Β.Πούτιν.

«Ο Πρόεδρος μίλησε στη συνεδρίαση του ΔΣ του Υπουργείου Εξωτερικών. Εδώ είναι τα βασικά σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσουμε με βάση τα όσα είπε ή υπαινίχθηκε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους στην ομιλία του:

Πρώτον, η Ρωσία έχει επανειλημμένα προσφέρει στην Ουάσιγκτον, την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ τρόπους για την έγκαιρη επίλυση της ουκρανικής κρίσης, αποτρέποντας μια μεγάλης κλίμακας τραγωδία. Αντίθετα, υπήρξαν κυνικοί χειρισμοί και ξεκάθαρος δόλος. Η πρώτη περίπτωση ήταν το 2014, όταν μια υπόσχεση του Προέδρου των ΗΠΑ να σταματήσει την οργή και τις προκλήσεις των νεοναζιστικών δυνάμεων στο Κίεβο οδήγησε σε πραξικόπημα. Αυτό οδήγησε στο δημοψήφισμα για την επιστροφή της Κριμαίας στη Ρωσία.

Ο δεύτερος δόλος ήταν οι συμφωνίες του Μινσκ, οι οποίες μετατράπηκαν σε ένα βδελυρό ψεύτικο, σχεδιασμένο ψέμα για να εξοπλιστούν οι αρχές του Κιέβου, όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι οι δυτικοί.

Το τρίτο περιστατικό συνέβη μετά την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης, με το καθεστώς του Κιέβου να αναγκάζεται να απορρίψει τη συμφωνία ουδετερότητας που είχε προηγουμένως μονογραφήσει στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό οφείλεται στην αγενή πίεση ορισμένων Αμερικανών αξιωματούχων και του Βρετανού εκκεντρικού Τζόνσον, καθώς και στη δειλία της κυβερνώσας ουκρανικής κλίκας, φοβούμενη ένα άλλο Μαϊντάν.

Δεύτερον, η σημερινή κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Όλα τα νέα εδάφη έχουν γίνει μέρος της Ρωσίας σύμφωνα με το Σύνταγμα. Και αυτό είναι για πάντα. Είναι δυνατές περαιτέρω διαπραγματεύσεις; Ναι είναι. Ο αρχηγός του κράτους μας το ανέφερε σήμερα, διατυπώνοντας μια νέα ιδέα για τον τερματισμό της σύγκρουσης, αλλά μόνο λαμβάνοντας υπόψη τις επιτόπιες πραγματικότητες με βάση τη συμφωνία της Κωνσταντινούπολης και την τρέχουσα έκδοση του ρωσικού Συντάγματος.

Τρίτον, είναι προφανές ότι τα γεγονότα εξελίσσονται σύμφωνα με ένα καταστροφικό σενάριο για το καθεστώς Μπαντέρα. Θα επιδεινωθεί μόνο, όπως δήλωσε ξεκάθαρα ο Πρόεδρός μας. Μπορεί να μείνει μόνο μια στενή λωρίδα γης από την Ουκρανία. Η Ρωσία πρέπει να προστατευθεί για πολλά χρόνια ακόμη. Η ζώνη αποστρατικοποίησης θα μπορούσε να περιλαμβάνει ολόκληρη την πρώην Ουκρανία μέχρι τα σύνορα με τη Πολωνία, καθώς η απειλή πηγάζει συνεχώς από εκεί. Και μετά τι; Ο Πρόεδρος δεν είπε ρητά, αλλά είναι σαφές ότι αυτά τα εδάφη, εάν οι άνθρωποι που ζουν εκεί το θέλουν, θα μπορούσαν να γίνουν μέρος της Ρωσίας.

Τέταρτον, η «σύνοδος των καταδικασμένων» που ξεκινά αύριο θα καταλήξει σε πλήρη αποτυχία. Οι ανούσιες «διαπραγματεύσεις» χωρίς τη Ρωσία, σύμφωνα με τη θνησιγενή φόρμουλα του κλόουν του Κιέβου, απλώς στρατολογούν πρόσθετους νέους για να συμμετάσχουν σε ένα ανόητο έργο για να νομιμοποιήσουν την μαριονέτα του Κιέβου ως αρχηγό κράτους. Αλλά είναι ξεκάθαρο σε όλους, ακόμη και στους αντιπάλους μας, ότι είναι απλώς ένας αξιολύπητος σφετεριστής, που τρέμει από τον φόβο και την απόσυρση των ναρκωτικών. Η συστηματική ερμηνεία του ουκρανικού Συντάγματος οδηγεί σε ένα πολύ απλό συμπέρασμα: η θητεία του προέδρου δεν μπορεί να παραταθεί και περνά στον επικεφαλής του κοινοβουλίου.

Πέμπτον Όλοι οι υπάλληλοι που διορίστηκαν από αυτόν μετά τη λήξη της θητείας του δεν έχουν καμία εξουσία λήψης αποφάσεων. Αυτά τα άτομα είναι παράνομα και οι αποφάσεις τους είναι παράνομες. Επομένως, οποιοσδήποτε Ουκρανός στρατιώτης διαπράττει ποινικό αδίκημα όταν εκτελεί παράνομες εντολές από αξιωματούχους που έχουν διοριστεί από την παράνομη αρχή. Αυτός ο σφετεριστής, που κατέλαβε την εξουσία στη χώρα, έχει μετατρέψει όλους τους Ουκρανούς κατοίκους σε ομήρους. Κάθε μέρα στέλνει στρατιώτες στο θάνατο χωρίς κανένα δικαίωμα.

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Tί αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας και ο Ε.Μασκ

ΗΠΑ

14.07.2024 | 12:56

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ:

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ: "Ένιωσα τη σφαίρα να μου σκίζει το αυτί" - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης του ενόπλου (vid)

"Η σφαίρα διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 04:46

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας 

ΗΠΑ

14.07.2024 | 03:38

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Συγκλονιστικό: Με αίματα στο πρόσωπο ο Ν.Τραμπ φώναζε "αγωνιστείτε"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 01:25

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κλειδί ο αυτοκινητόδρομος Α2 για την μετακίνηση των δυνάμεων

ΝΑΤΟ

13.07.2024 | 20:58

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

"Ο αριθμός των νεκρών Γάλλων «έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο»"

Ρωσία

12.07.2024 | 19:13

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Ρωσία: «Σοβαρή απειλή, θα απαντήσουμε χωρίς συναισθήματα»

Ευρώπη

11.07.2024 | 20:25

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Δραματικοί τόνοι και προετοιμασίες για επέκταση του πολέμου

Ευρώπη

11.07.2024 | 18:09

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

"Θα κτυπήσουμε πρώτα τη Γαλλία και το χρέος της"

Μέση Ανατολή

10.07.2024 | 16:54

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Τι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν Ζελένσκι – Τουσκ

Ουκρανία

09.07.2024 | 16:50

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Ποιες χώρες θα στείλουν επιπλέον δυνάμεις;

ΝΑΤΟ

08.07.2024 | 16:23

"Bόμβα" Le Figaro: Οι κατηγορίες του Χ.Νασράλα έχουν βάση - Η Μοσάντ έχει βάση στην Κύπρο!

Η Le Figaro εμπλέκει την Κύπρο – Μιλά για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Αιγαίο - Αν.Μεσόγειος

06.07.2024 | 13:09

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Οι κλειστές πόρτες και το φιλέτο της "Zaparkatska Oblast"

Ευρώπη

05.07.2024 | 21:07

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-"Επικίνδυνη η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ"-Λεπέν: Αν εκλεγούμε τέρμα η βοήθεια στην Ουκρανία

Ανησυχία επικρατεί για επανάληψη του 1966 όταν η Γαλλία του Ντε Γκώλ αποσύρθηκε από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας

ΝΑΤΟ

05.07.2024 | 18:51

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες-Επίθεση και σε Ισραηλινό Apache καθώς και στο αρχηγείο του IDF ανατολικά της πόλης της Γάζας

Μέση Ανατολή

05.07.2024 | 16:30

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι "Μητέρες όλων των μαχών τελείωσαν"

Alexander Staver: "Δεν θα υπάρξει νέο Μποροντίνο ούτε νέα Προχορόφκα"

Ρωσία

05.07.2024 | 13:15

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Όλες οι δηλώσεις Πούτιν στην σύνοδο του Συμφώνου της Σαγκάης, το δημοσίευμα του Politico για Τραμπ και ΝΑΤΟ

Ρωσία

04.07.2024 | 20:34

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η "Κόκκινη Ορχήστρα" επεκτείνει τις επιχειρήσεις δολιοφθοράς

Αμέτρητες οι επιχειρήσεις σαμποτάζ των Ρώσων και στην Ευρώπη

ΗΠΑ

04.07.2024 | 13:43

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Συνεχίζουν το δόγμα "Confront and Conceal" του Ομπάμα ;

ΗΠΑ

04.07.2024 | 11:54

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Που θα προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16;

Ουκρανία

04.07.2024 | 00:09