Τούρκοι Αξιωματούχοι: Ετοιμαζόμαστε για το “μέτωπο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Μ.Ανατολή” – ΝΑΤΟϊκό σχέδιο ίδρυσης Κουρδιστάν και ένταξης της Αρμενίας

"Σκοπεύουν να μας ακρωτηριάσουν" - Συμφωνίες Τουρκίας με Ιράν, Ιράκ, Συρία

Τούρκοι Αξιωματούχοι: Ετοιμαζόμαστε για το “μέτωπο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Μ.Ανατολή” – ΝΑΤΟϊκό σχέδιο ίδρυσης Κουρδιστάν και ένταξης της Αρμενίας
Τoυ Β.Καπούλα και Α.Μπούφεση 01.07.2024 | 14:14

Τούρκοι Αξιωματούχοι σκιαγράφησαν σήμερα το “μέτωπο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Μέση Ανατολή” δείχνοντας πως οι πρόσφατες δηλώσεις του Χ.Φιντάν και του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας μόνο τυχαίες δεν ήταν.

Διαβάστε επίσης: Διακήρυξη ΥΠΕΞ και Υπουργείου Άμυνας Τουρκίας: “Είμαστε έτοιμοι για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο” – Με Ρωσία ή ΝΑΤΟ θα συνταχθεί o «Επιτήδειος Ουδέτερος»;

Τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα πληροφορίες αξιωματούχων, μιλούν επί της ουσίας για “αγώνα επιβίωσης της Τουρκίας και άλλων χωρών” σε περίπτωση που ξεσπάσει και επίσημα ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Στο πλαίσιο αυτό, το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, προχωρά στις εξής ενέργειες:

  1. Δημιουργεί κοινό επιχειρησιακό κέντρο με το Ιράκ
  2. Προσφέρει συνεργασία στο Ιράν
  3. Προβαίνει σε πρόταση συνεργασίας προς τον Μ.Άσαντ και την Συρία ζητώντας επαναφορά της Συνθήκης των Αδάνων.

Πρόκειται για αρκετά σοβαρή εξέλιξη καθώς οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται πως σε περίπτωση Γ’ ΠΠ :

  • Ισραήλ-ΗΠΑ και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα Κουρδικό Κράτος ως ανάσχεση και διαχωρισμό των Ευρασιατικών και ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην περιοχή.
  • Το ΝΑΤΟ κάλεσε την Αρμενία να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής. Μόλις το Ερεβάν φύγει από τον CSTO, και ιδρυθεί κουρδικό κράτος, τότε η Τουρκία θα είναι άχρηστη για την Ατλαντική Συμμαχία. 

Επαναλαμβάνουμε, οι κινήσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά το μέτωπο της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση Γ’ ΠΠ.

Nέα “βόμβα” Τούρκων: Eτοιμαζόμαστε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με Ιράκ

«Η Τουρκία έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να βοηθήσει στον τερματισμό των συγκρούσεων, αλλά η Δύση έχει ακυρώσει τις προσπάθειές της», γράφει η Yeni Safak και προσθέτει:

«Ως εκ τούτου, η Άγκυρα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κοινό επιχειρησιακό κέντρο με το Ιράκ και να προετοιμαστεί για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Έχοντας καταλήξει σε συμφωνία με το Ιράκ για έναν «κοινό αγώνα και κέντρο κοινής επιχείρησης» κατά του PKK, η Τουρκία πιέζει για «συνεργασία» δύο ακόμη χώρες όπου η οργάνωση έχει παρουσία.

Τούρκοι αξιωματούχοι, οι οποίοι συναντήθηκαν με Ιρανούς αξιωματούχους στη Σουλεϊμανίγια την περασμένη εβδομάδα, είπαν:

«Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο PKK» και προσφέρθηκαν να συνεργαστούν. Η Συμφωνία των Αδάνων μπορεί να έρθει στο προσκήνιο με τη Συρία.

Η συμφωνία των Αδάνων, ήταν μια συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Συρίας το 1998 σχετικά με την εκδίωξη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) από τη Συρία

To μέτωπο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Μέση Ανατολή – Κοινό κέντρο επιχειρήσεων με Ιράκ

Η διπλωματία της Τουρκίας με τους γείτονές της έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Η συνεργασία με το Ιράκ για τον τερματισμό του PKK έδωσε αποτελέσματα.

Το Ιράκ ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή του να ενεργοποιήσει ένα σχέδιο δράσης οκτώ σταδίων και μεθόδους για την καλύτερη ασφάλεια των συνόρων του με την Τουρκία και το Ιράν από το PKK. Το τουρκικό μέρος των μέτρων περιλαμβάνει τη δημιουργία κοινού κέντρου επιχειρήσεων και 27 αστυνομικών τμημάτων στα σύνορα. Ανακοινώθηκε επίσης ότι το ιρακινό υπουργείο Εσωτερικών έδωσε οδηγίες για την κατασκευή αστυνομικών τμημάτων.

Τα 27 αστυνομικά τμήματα θα δημιουργηθούν στα τουρκικά σύνορα των επαρχιών Duhok-Erbil. Το κοινό κέντρο επιχειρήσεων θα εγκατασταθεί σε μια περιοχή μεταξύ Haftanin-Zap.

“Με την ίδρυση του κέντρου, μια ομάδα στρατιωτικού προσωπικού και από τις δύο χώρες θα αναπτυχθεί στην περιοχή του Ζαπ. Τουρκικά στρατεύματα θα αναπτυχθούν στο Ζαπ μαζί με τις δυνάμεις του ιρακινού στρατού μετά την εκκαθάριση της περιοχής από το PKK. Η Τουρκία θα συνεχίσει να προελαύνει στην περιοχή, ενώ ιρακινά στρατεύματα θα αναπτυχθούν σε ορισμένες περιοχές που έχουν απελευθερωθεί από τους τρομοκράτες” αναφέρουν οι Τούρκοι.

Η Yeni Şafak είχε αποκρυπτογραφήσει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τις αποστολές πυραύλων των ΗΠΑ προς το PKK και ανακοίνωσε ότι είχε δοθεί «εντολή πλήγματος» εάν υπήρχαν νέες αποστολές.

“Διπλωματικές γέφυρες” και με το Ιράν

Υπήρξε μια νέα εξέλιξη στο θέμα με την ιρανική πλευρά. Τουρκία και Ιράν πραγματοποίησαν συνάντηση στη Σουλεϊμανίγια την περασμένη εβδομάδα. Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και δυνάμεις ασφαλείας.

Το Ιράν κλήθηκε να σταματήσει τις αποστολές όπλων του προς το PKK και του προσφέρθηκε συνεργασία κατά της οργάνωσης. Ιρανοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι δεν έγινε καμία αποστολή στο PKK.  Στη συνέχεια, Τούρκοι αξιωματούχοι παρουσίασαν τις εικόνες της αποστολής στους Ιρανούς. Η ιρανική πλευρά διέψευσε τις εικόνες και ισχυρίστηκε ότι η αποστολή δεν σχετίζεται με αυτές. Αυτή τη φορά, γνωστοποιήθηκε απευθείας στις ιρανικές αρχές ότι εάν υπήρχε νέα αποστολή, η αποστολή θα στοχοποιηθεί.

Η Τουρκία, η οποία έχει τεκμηριώσει ότι το Ιράν έχει επανειλημμένα απωθήσει τις ιρανικές δυνάμεις του PKK στη συνοριακή του περιοχή προς την Τουρκία, απαίτησε από το Ιράν να εγκαταλείψει αυτές τις ωθήσεις και να εκκαθαριστεί η PJAK, ο βραχίονας του PKK στο Ιράν.

Το τελευταίο θέμα που μετέφερε η Τουρκία ήταν «{Το Ιράν} να μην μολύνει την περιοχή της επιχείρησης». Γνωστοποιήθηκε στους Ιρανούς αξιωματούχους, ότι θα πρέπει να απέχουν από οποιαδήποτε επέμβαση στην επιχείρηση της Τουρκίας κατά του PKK.

Η ομαλοποίηση με τη Συρία θα εξαλείψει τις ΗΠΑ από την περιοχή-Στόχος η επαναφορά της συνθήκης των Αδάνων

Μετά τη δήλωση του ηγέτη της Συρίας, Μπασάρ Άσαντ, ότι «είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις πρωτοβουλίες σχετικά με τις σχέσεις Συρίας-Τουρκίας», αναμένεται να ληφθούν μέτρα με τη χώρα αυτή σχετικά με το PKK. Η διαδικασία εξομάλυνσης μεταξύ των δύο χωρών δεν έχει βγει από την ατζέντα μετά τις αμοιβαίες δηλώσεις των ηγετών.

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Ρώσου Προέδρου για τη Συρία, Aleksandr Lavrentyev, και στη συνέχεια έκανε μια δήλωση ότι είναι «ανοιχτός σε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη των σχέσεων της Συρίας με την Τουρκία».

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε επίσης σε αυτό το βήμα παραπέρα λέγοντας:

«Θα ενεργήσουμε μαζί με τον ίδιο τρόπο που ενεργήσαμε μαζί στο παρελθόν για την ανάπτυξη των σχέσεων με τη Συρία. Ο συριακός λαός είναι μια κοινότητα με την οποία ζούμε αδελφικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην δημιουργηθούν σχέσεις. Όπως έχουμε διατηρήσει ζωντανές τις σχέσεις μας με τη Συρία, ξέρετε ότι είχαμε αυτές τις συναντήσεις με τον κ. Άσαντ, μπορεί να συναντηθούμε ξανά αύριο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να παρέμβουμε στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας».

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι τα βήματα αμοιβαίας εξομάλυνσης που έγιναν με τη Συρία θα ανοίξουν περαιτέρω το δρόμο για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στις περιοχές που δρα το PKK. Νέα βήματα αναμένεται να γίνουν στο μέλλον όσον αφορά τη συνεργασία για την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Πηγές ασφαλείας επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι η Συμφωνία των Αδάνων του 1998, η οποία ορίζει ότι η συριακή κυβέρνηση «θα αποτρέψει όλες τις δραστηριότητες του PKK», ενδέχεται να εμφανιστεί ξανά στις συνομιλίες. Αναφέρεται ότι η Συμφωνία των Αδάνων, η οποία στοχεύει να εμποδίσει τη συριακή κυβέρνηση «να χρησιμοποιήσει το δικό της έδαφος για να αποτελέσει απειλή για την Τουρκία», ενδέχεται να προκύψει κατά την διάρκεια των συνομιλιών.

Η ομαλοποίηση με τη Συρία θα έχει επίσης πιθανές επιπτώσεις σε παράγοντες εκτός της περιοχής. Στρατιωτικές πηγές πιστεύουν ότι οι στόχοι των ΗΠΑ, οι οποίες χρησιμοποιούν το PYD-YPG για τον έλεγχο μιας μεγάλης περιοχής στην περιοχή, ειδικά στο Ντέιρ εζ Ζορ, θα διαταραχθούν.

Στόχος η αποτροπή δημιουργίας “Βuffer State” μεταξύ ΝΑΤΟ-Ευρασίας

Οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί ότι οι επιχειρήσεις του Ισραήλ δεν θα σταματήσουν σε Λίβανο ίσως και Συρία αλλά θα υπάρξει γενικότερη αναδιαμόρφωση των συνόρων στην Μέση Ανατολή.

Κύριος στόχος του Ισραήλ αλλά και του ΝΑΤΟ θα είναι η ίδρυση ενός “buffer state” που ακούει στο όνομα Κουρδιστάν και θα χωρίσει Ευρασία και ΝΑΤΟ.

Θα είναι το σύνορο των δύο συνασπισμών στην Μέση Ανατολή.

Ο “Επιτήδειος Ουδέτερος” προετοιμάζεται για να εξαλείψει το Νο 1 στόχο που τον απειλεί με ακρωτηριασμό. Μόλις το καταφέρει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον κίνδυνο που αναδύεται πλέον από την Αρμενία για να μεταπηδήσει με ασφάλεια στο μπλοκ της Ευρασίας εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Tί αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας και ο Ε.Μασκ

ΗΠΑ

14.07.2024 | 12:56

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ:

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ: "Ένιωσα τη σφαίρα να μου σκίζει το αυτί" - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης του ενόπλου (vid)

"Η σφαίρα διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 04:46

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας 

ΗΠΑ

14.07.2024 | 03:38

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Συγκλονιστικό: Με αίματα στο πρόσωπο ο Ν.Τραμπ φώναζε "αγωνιστείτε"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 01:25

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κλειδί ο αυτοκινητόδρομος Α2 για την μετακίνηση των δυνάμεων

ΝΑΤΟ

13.07.2024 | 20:58

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

"Ο αριθμός των νεκρών Γάλλων «έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο»"

Ρωσία

12.07.2024 | 19:13

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Ρωσία: «Σοβαρή απειλή, θα απαντήσουμε χωρίς συναισθήματα»

Ευρώπη

11.07.2024 | 20:25

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Δραματικοί τόνοι και προετοιμασίες για επέκταση του πολέμου

Ευρώπη

11.07.2024 | 18:09

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

"Θα κτυπήσουμε πρώτα τη Γαλλία και το χρέος της"

Μέση Ανατολή

10.07.2024 | 16:54

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Τι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν Ζελένσκι – Τουσκ

Ουκρανία

09.07.2024 | 16:50

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Ποιες χώρες θα στείλουν επιπλέον δυνάμεις;

ΝΑΤΟ

08.07.2024 | 16:23

"Bόμβα" Le Figaro: Οι κατηγορίες του Χ.Νασράλα έχουν βάση - Η Μοσάντ έχει βάση στην Κύπρο!

Η Le Figaro εμπλέκει την Κύπρο – Μιλά για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Αιγαίο - Αν.Μεσόγειος

06.07.2024 | 13:09

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Οι κλειστές πόρτες και το φιλέτο της "Zaparkatska Oblast"

Ευρώπη

05.07.2024 | 21:07

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-"Επικίνδυνη η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ"-Λεπέν: Αν εκλεγούμε τέρμα η βοήθεια στην Ουκρανία

Ανησυχία επικρατεί για επανάληψη του 1966 όταν η Γαλλία του Ντε Γκώλ αποσύρθηκε από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας

ΝΑΤΟ

05.07.2024 | 18:51

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες-Επίθεση και σε Ισραηλινό Apache καθώς και στο αρχηγείο του IDF ανατολικά της πόλης της Γάζας

Μέση Ανατολή

05.07.2024 | 16:30

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι "Μητέρες όλων των μαχών τελείωσαν"

Alexander Staver: "Δεν θα υπάρξει νέο Μποροντίνο ούτε νέα Προχορόφκα"

Ρωσία

05.07.2024 | 13:15

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Όλες οι δηλώσεις Πούτιν στην σύνοδο του Συμφώνου της Σαγκάης, το δημοσίευμα του Politico για Τραμπ και ΝΑΤΟ

Ρωσία

04.07.2024 | 20:34

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η "Κόκκινη Ορχήστρα" επεκτείνει τις επιχειρήσεις δολιοφθοράς

Αμέτρητες οι επιχειρήσεις σαμποτάζ των Ρώσων και στην Ευρώπη

ΗΠΑ

04.07.2024 | 13:43

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Συνεχίζουν το δόγμα "Confront and Conceal" του Ομπάμα ;

ΗΠΑ

04.07.2024 | 11:54

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Που θα προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16;

Ουκρανία

04.07.2024 | 00:09