Άφησαν την Κύπρο ανοχύρωτη και τώρα τρέχουν: Στο Λίβανο επιτελείς της Κυπριακής EYΠ – Ο Χ.Νασράλα απειλεί να στείλει το Ισραήλ στη «Λίθινη εποχή»

Ντροπιαστικές δηλώσεις Στόλτενμπεργκ - Τί είπε

Άφησαν την Κύπρο ανοχύρωτη και τώρα τρέχουν: Στο Λίβανο επιτελείς της Κυπριακής EYΠ – Ο Χ.Νασράλα απειλεί να στείλει το Ισραήλ στη «Λίθινη εποχή»
Ευάγγελος Λ. 23.06.2024 | 00:32

Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθυντή της έφτασε νωρίτερα σήμερα στην πρωτεύουσα της Βηρυτού, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γενικό Διευθυντή Γενικής Ασφάλειας του Λιβάνου, Υποστράτηγο Elias al-Baysari καθώς και με πολλούς άλλους ανώτερους αξιωματούχους του Λιβάνου.

Ο λόγος; Φυσικά οι σοβαρές απειλές που διατύπωσε πρόσφατα ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ,  Χασάν Νασράλα.

Η Κύπρος δίνει διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να δώσει βάσεις στο Ισραήλ για να προχωρήσει σε αεροπορικές επιδρομές στο Λίβανο.

Όμως η απειλή του ηγέτη της Χεζμπολάχ και οι πρόσφατες ασκήσεις του ρωσικού Στρατού στη Ταρτούς και τη Λατάκεια δείχνουν ότι “κάτι άλλο” συμβαίνει στα παρασκήνια.

Εξού και οι πρόσφατες ασκήσεις ρωσικού και συριακού Στρατού στα Υψίπεδα του Γκολάν και στα λιμάνια της χώρας όπου ενεργοποίησαν όλες τις συστοιχίες αντιπλοϊκών πυραύλων καθώς και τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 και S-300.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά από το 1970 ρωσικά πολεμικά πλοία σε Σουέζ-Συρία-Τομπρούκ: Eν αναμονή εντυπωσιακού ρωσικού κτυπήματος στην Ουκρανία!

Αυτό είναι το ενδεχόμενο να γενικευτεί ο πόλεμος Ισραήλ-Χεζμπολάχ με τη συμμετοχή χιλιάδων φιλοιρανικών σιιτικών δυνάμεων και με εμπλοκή Συρίας.

Ήδη ακούγονται “τρελά νούμερα” σιιτών που θέλουν να συνδράμουν τη Χεζμπολάχ στον επερχόμενο πόλεμο. Aπό Υεμένη και Ιράν μέχρι Συρία.

Σε μια τέτοια περίπτωση, πράγματι το Ισραήλ θα χρειαστεί την βοήθεια της Κύπρου.

Υπάρχει και κάτι άλλο που οι πολιτικές ηγεσίες της Κύπρου ποτέ δεν προέβλεψαν (ή απλά δεν ήθελαν):

Το ερώτημα πλέον δεν είναι τι θέλει η Χεζμπολάχ αλλά τι θέλει το Ιράν, η Ρωσία και η Τουρκία στην περιοχή.

Δυστυχώς άφησαν εντελώς ανοχύρωτη την Κύπρο και τώρα τρέχουν.

Ποιο αντιαεροπορικό σύστημα αγόρασαν τα τελευταία χρόνια υπό το φόβο σύγκρουσης με τη Τουρκία; Κανένα.

Ποιο αντιβαλλιστικό σύστημα; Επίσης κανένα. Λες και η Τουρκία δεν έχει εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους.

Ποιες εγγυήσεις ασφαλείας έλαβε η Κύπρος από ΗΠΑ, Ισραήλ σε περίπτωση επίθεσης λόγω των ισραηλινών ασκήσεων στο νησί; Σήμερα ο ΓΓ του ΝΑΤΟ το ξεκαθάρισε: Άλλο Κύπρος και άλλο… Ουκρανία.

Δυστυχώς, το λέμε ξανά, ότι στη Κύπρο – όπως και στην Ελλάδα – δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι συσχετισμοί ισχύος παγκοσμίως αλλάζουν και πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε αδιανόητα, θα τα βλέπουμε να γίνονται πραγματικότητα.

Αν πράγματι η Τουρκία, η Ρωσία ή το Ιράν, θελήσουν να κτυπηθούν οι βρετανικές βάσεις στο Ακρωτήρι ή κάποια άλλη βάση, τότε η Χεζμπολάχ θα το κάνει. Διότι το νέο αντιδυτικό και αντιΝΑΤΟϊκό μέτωπο είναι ενωμένο.

Διαβάστε επίσης: Ισραήλ: Αυτούς τους στόχους στη Κύπρο θα πλήξει η Χεζμπολάχ με βαλλιστικούς πυραύλους – Ρώσος αναλυτής: “Οι βάσεις της Βρετανίας πρέπει να καταστραφούν”

Ο Χ.Νασράλα επανήλθε πριν λίγες ώρες και με νέο μήνυμα του έδειξε τις ισραηλινές εγκαταστάσεις που έχει στοχοποιήσει η Χεζμπολάχ υποσχόμενος να στείλει το Ισραήλ “στη Λίθινη Εποχή”.

Στόλτεμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν θα προστατεύσει την Κύπρο από τη Χεζμπολάχ!

Το ΝΑΤΟ δεν θα προστατεύσει την Κύπρο σε περίπτωση επίθεσης από τη Χεζμπολάχ: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CNN, ο επικεφαλής της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, έκανε δηλώσεις σχετικά με τις πρόσφατες απειλές από τη λιβανέζικη ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ.

Ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι η Κύπρος δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, υπονοώντας ότι δεν απολαμβάνει την προστασία της βορειοατλαντικής συμμαχίας.

«Η Κύπρος δεν είναι σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να κάνουμε εικασίες, αλλά πρώτα απ ‘όλα, νομίζω ότι είναι σημαντικό να αποτραπεί αυτό αυτό το ενδεχόμενο», τόνισε σχετικά ο Στόλτενμπεργκ όταν ρωτήθηκε εάν το ΝΑΤΟ κινητοποιούσε τις δυνάμεις σε περίπτωση επίθεσης στο νησί από τη σιιτική οργάνωση.

Η Κύπρος λέει δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Γιατί; Η Ουκρανία είναι; Και η ξεφτίλα έχει όρια…

Bρετανική Κυβέρνηση: Oι Βάσεις δεν έχουν φιλοξενήσει προσωπικό ή αεροσκάφη του Ισραήλ

Οι Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο δεν έχουν φιλοξενήσει καθόλου ισραηλινό στρατιωτικό προσωπικό ή αεροσκάφη από πριν από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, δήλωσε πηγή από την Βρετανική Κυβέρνηση.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, μετά την προειδοποίηση του ηγέτη της Χεζμπολάχ κατά της Κύπρου, η πηγή τόνισε πως «οι Κυρίαρχες Περιοχές Βάσεων στην Κύπρο δεν έχουν φιλοξενήσει καθόλου ισραηλινό στρατιωτικό προσωπικό ή αεροσκάφη από πριν από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς».

Η ίδια πηγή μετέφερε την ανησυχία που επικρατεί στο Λονδίνο για την κατάσταση στη λεγόμενη «Μπλε Γραμμή», δηλαδή τα σύνορα μεταξύ Λιβάνου-Ισραήλ, σημειώνοντας την ανάγκη να γίνει σεβαστό το σχετικό ψήφισμα 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Το Λονδίνο αναγνωρίζει και στηρίζει τον αναγκαίο σταθεροποιητικό ρόλο που παίζει η Προσωρινή Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNIFIL) και οι Ένοπλες Δυνάμεις του Λιβάνου.

Στο μεταξύ, κληθείσα από το ΚΥΠΕ να δώσει μια επίσημη τοποθέτηση από τη βρετανική κυβέρνηση επί της απειλής αυτής, η εκπρόσωπος του Foreign Office αναφέρθηκε στην ένταση μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ δηλώνοντας ότι «ο κίνδυνος λανθασμένου υπολογισμού στα σύνορα του Λιβάνου με το Ισραήλ είναι σοβαρός. Προτρέπουμε όλους τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν περαιτέρω κλιμάκωση».

Μόνη ελπίδα τα κανάλια επικοινωνίας…

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές.

Παράλληλα, συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων, που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιοι κύκλοι επεσήμαναν ότι από πλευράς Λευκωσίας συνεχίζεται η εγρήγορση, όπως επίσης συνεχίζονται οι διπλωματικές επαφές.

Παράλληλα, τις ευχαριστίες του προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος. Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ”, ο κύριος Κόμπος επισημαίνει την άμεση ανταπόκριση, τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ένωσης έναντι της Κύπρου.

Είχε προηγηθεί χθες τηλεφωνική επικοινωνία των δύο αντρών.

Οι δεσμοί της Κύπρου με το Ισραήλ

Οι διπλωματικές σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ ξεκίνησαν το 1960, μετά την ανεξαρτησία του νησιού από τη βρετανική αποικιοκρατία, αλλά η Κύπρος δεν άνοιξε πρεσβεία στο Τελ Αβίβ μέχρι το 1994. Οι σχέσεις χάλασαν τη δεκαετία του 1980 και του 1990 για θέματα όπως οι τότε στενοί δεσμοί του Ισραήλ με την Τουρκία και η αραβοϊσραηλινή σύγκρουση, στην οποία η Κύπρος τάχθηκε με το μέρος των αραβικών κρατών και υποστήριξε την παλαιστινιακή κρατική οντότητα.

Οι δεσμοί επανήλθαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και του 2000, καθώς το Ισραήλ άρχισε να στρέφεται προς την Ανατολική Μεσόγειο για οικονομικές συνεργασίες, ιδίως μετά την ανακάλυψη φυσικού αερίου στην περιοχή. Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι το Ισραήλ έχει επίσης αναζητήσει την Κύπρο ως εταίρο για την αποτροπή περιφερειακών απειλών, ιδίως από την Τουρκία και από ομάδες που συνδέονται με το Ιράν.

Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια το κυπριακό έδαφος για να εκπαιδεύσει τα στρατεύματά του σε πιθανό πόλεμο με τη Χεζμπολάχ. Το έδαφος της Κύπρου είναι παρόμοιο με εκείνο του Λιβάνου, δήλωσαν οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF), σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Το 2022, οι IDF διεξήγαγαν κοινή στρατιωτική άσκηση με τις κυπριακές δυνάμεις. Μέρος της κοινής εκπαίδευσης επικεντρώθηκε στη μάχη σε πολλαπλά μέτωπα και επικεντρώθηκε στη μάχη κατά της Χεζμπολάχ στο Λίβανο, ανέφεραν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Οι τελευταίες ασκήσεις τους διεξήχθησαν τον Μάιο του 2023 στην Κύπρο.

Η κυπριακή προεδρία δήλωσε στο Χ την Πέμπτη ότι η χώρα “ποτέ δεν διευκόλυνε και δεν θα διευκολύνει οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια ή επίθεση εναντίον οποιασδήποτε χώρας”.

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Tί αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας και ο Ε.Μασκ

ΗΠΑ

14.07.2024 | 12:56

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ:

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ: "Ένιωσα τη σφαίρα να μου σκίζει το αυτί" - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης του ενόπλου (vid)

"Η σφαίρα διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 04:46

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας 

ΗΠΑ

14.07.2024 | 03:38

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Συγκλονιστικό: Με αίματα στο πρόσωπο ο Ν.Τραμπ φώναζε "αγωνιστείτε"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 01:25

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κλειδί ο αυτοκινητόδρομος Α2 για την μετακίνηση των δυνάμεων

ΝΑΤΟ

13.07.2024 | 20:58

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

"Ο αριθμός των νεκρών Γάλλων «έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο»"

Ρωσία

12.07.2024 | 19:13

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Ρωσία: «Σοβαρή απειλή, θα απαντήσουμε χωρίς συναισθήματα»

Ευρώπη

11.07.2024 | 20:25

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Δραματικοί τόνοι και προετοιμασίες για επέκταση του πολέμου

Ευρώπη

11.07.2024 | 18:09

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

"Θα κτυπήσουμε πρώτα τη Γαλλία και το χρέος της"

Μέση Ανατολή

10.07.2024 | 16:54

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Τι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν Ζελένσκι – Τουσκ

Ουκρανία

09.07.2024 | 16:50

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Ποιες χώρες θα στείλουν επιπλέον δυνάμεις;

ΝΑΤΟ

08.07.2024 | 16:23

"Bόμβα" Le Figaro: Οι κατηγορίες του Χ.Νασράλα έχουν βάση - Η Μοσάντ έχει βάση στην Κύπρο!

Η Le Figaro εμπλέκει την Κύπρο – Μιλά για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Αιγαίο - Αν.Μεσόγειος

06.07.2024 | 13:09

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Οι κλειστές πόρτες και το φιλέτο της "Zaparkatska Oblast"

Ευρώπη

05.07.2024 | 21:07

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-"Επικίνδυνη η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ"-Λεπέν: Αν εκλεγούμε τέρμα η βοήθεια στην Ουκρανία

Ανησυχία επικρατεί για επανάληψη του 1966 όταν η Γαλλία του Ντε Γκώλ αποσύρθηκε από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας

ΝΑΤΟ

05.07.2024 | 18:51

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες-Επίθεση και σε Ισραηλινό Apache καθώς και στο αρχηγείο του IDF ανατολικά της πόλης της Γάζας

Μέση Ανατολή

05.07.2024 | 16:30

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι "Μητέρες όλων των μαχών τελείωσαν"

Alexander Staver: "Δεν θα υπάρξει νέο Μποροντίνο ούτε νέα Προχορόφκα"

Ρωσία

05.07.2024 | 13:15

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Όλες οι δηλώσεις Πούτιν στην σύνοδο του Συμφώνου της Σαγκάης, το δημοσίευμα του Politico για Τραμπ και ΝΑΤΟ

Ρωσία

04.07.2024 | 20:34

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η "Κόκκινη Ορχήστρα" επεκτείνει τις επιχειρήσεις δολιοφθοράς

Αμέτρητες οι επιχειρήσεις σαμποτάζ των Ρώσων και στην Ευρώπη

ΗΠΑ

04.07.2024 | 13:43

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Συνεχίζουν το δόγμα "Confront and Conceal" του Ομπάμα ;

ΗΠΑ

04.07.2024 | 11:54

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Που θα προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16;

Ουκρανία

04.07.2024 | 00:09