Εμπόλεμη Ζώνη η Νότια Σινική Θάλασσα: Ρεσάλτο Κινέζων με χρήση μαχαιριών σε πλοία των Φιλιππίνων – Καταστράφηκαν σκάφη και τραυματίστηκαν ναύτες (vid)

Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν το σύστημα Typhon - Θα ενεργοποιηθεί η Αμυντική Συνθήκη με τις Φιλιππίνες;

Εμπόλεμη Ζώνη η Νότια Σινική Θάλασσα: Ρεσάλτο Κινέζων με χρήση μαχαιριών σε πλοία των Φιλιππίνων – Καταστράφηκαν σκάφη και τραυματίστηκαν ναύτες (vid)
Eυάγγελος Λ. 23.06.2024 | 16:56

Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν αιφνιδιαστικά το πυραυλικό σύστημα Typhon στη βόρεια Λουζόν στις Φιλιππίνες μετά τα βίαια ναυτικά επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ της Κίνας και του ναυτικού των Φιλιππίνων.

Ο Αμερικανός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η Συνθήκη Αμοιβαίας Άμυνας υποχρεώνει τις ΗΠΑ να βοηθήσουν τις Φιλιππίνες στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα στο Πεκίνο.

Το επίπεδο της επιθετικότητας που έδειξαν οι Κινέζοι αυτή τη φορά σήμανε συναγερμό σε όλα τα γειτονικά κράτη.

Άγρια επίθεση των Κινέζων με μαχαίρια και τσεκούρια – Νέος κώδικας μάχης

Σύγκρουση ανάμεσα σε μέλη της κινεζικής ακτοφυλακής και μέλη του ναυτικού των Φιλιππίνων σημειώθηκε την Δευτέρα κατά τη διάρκεια αποστολής ανεφοδιασμού Φιλιππινέζων στρατιωτών που σταθμεύουν στο στρατιωτικό πλοίο BRP Sierra Madre (LS57) που έχει βυθιστεί στην ατόλη Σέκοντ Τόμας.

Στα βίντεο που μπορείτε να δείτε, η χρήση βίας και τακτικών εκφοβισμού από την ακτοφυλακή της Κίνας κατέστρεψε σκάφη των Φιλιππίνων και τραυμάτισε σοβαρά το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού των Φιλιππίνων.

Το Ναυτικό των Φιλιππίνων έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν το προσωπικό της Ακτοφυλακής της Κίνας “να κρατά μαχαίρια, σπαθιά, δόρατα, τσεκούρια και άλλα αιχμηρά σύνεργα” απειλώντας να τραυματίσει στρατεύματα των Φιλιππίνων κατά τη διάρκεια της αποστολής ανεφοδιασμού.

Φαίνεται ότι η Κίνα θέλει να καθιερώσει έναν κώδικα μάχης παρόμοιο με αυτόν στα σύνορα με την Ινδία, όπου υπάρχει συμφωνία να μην χρησιμοποιούνται πυροβόλα όπλα αλλά να χρησιμοποιούνται μόνο όπλα τύπου λεπίδας.

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες και βίντεο δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια της «βίαιης επίθεσης» της Κίνας στις Φιλιππίνες:

– Η κινεζική ακτοφυλακή ανέπτυξε δακρυγόνα
– Σε μια πράξη πειρατείας, το Kινεζικό προσωπικό προχώρησε σε λεηλασίες προμηθειών
– Ρυμούλκησαν με σκοινιά τα σκάφη των Φιλιππίνων

Τα κινεζικά πλοία έφτασαν σε απόσταση πέντε μέτρων από το φυλάκιο των Φιλιππίνων.

Το κινέζικο προσωπικό ήταν οπλισμένο με μαχαίρια και τσεκούρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν αυτά τα όπλα για να σκίσουν τα δέματα που έφεραν προμήθειες τροφίμων και φαρμάκων, πετώντας το περιεχόμενο στη θάλασσα σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τον ανεφοδιασμό.

Δείτε βίντεο

Ναυτικά επεισόδια μεταξύ Κίνας και Φιλιππίνων στη Νότια Σινική Θάλασσα

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Μπονγκμπόνγκ Μάρκος δήλωσε ότι η χώρα του δεν θα επιτρέψει “τον εκφοβισμό” της έπειτα από σύγκρουση ανάμεσα σε μέλη της κινεζικής ακτοφυλακής και μέλη του ναυτικού των Φιλιππίνων.

“Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να μας εκφοβίσει ή να μας καταπιέσει κανένας”, δήλωσε ο πρόεδρος Μάρκος σε ομιλία που εκφώνησε με αφορμή επίσκεψή του στις δυνάμεις των Φιλιππίνων στην Νότια Σινική Θάλασσα.

Ωστόσο υπογράμμισε τη σημασία της ρύθμισης των διαφορών με ειρηνικό τρόπο. “Κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, δεν θα καταφύγουμε στη βία ή στον εκφοβισμό, ούτε θα προκαλέσουμε σκοπίμως τραυματισμούς ή ζημιές σε κανέναν”, υπογράμμισε.

“Υπερασπιζόμενοι το έθνος μας, θα μείνουμε πιστοί στην φιλιππινέζικη φύση μας (βάσει της οποίας) θα θέλαμε να λύσουμε όλα αυτά τα ζητήματα ειρηνικά”, πρόσθεσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο οποίος δεν κατονόμασε την Κίνα κατά την ομιλία του.

Οι ενέργειες του Πεκίνου κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής ανεφοδιασμού ρουτίνας καταδικάστηκαν από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τον Καναδά.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας αμφισβήτησε την εκδοχή των Φιλιππίνων, με εκπρόσωπό του να δηλώνει την Πέμπτη ότι τα απαραίτητα μέτρα που ελήφθησαν ήταν νόμιμα, επαγγελματικά και άμεμπτα.

Η Κίνα διεκδικεί σχεδόν το σύνολο της Νότιας Σινικής Θάλασσας, από την οποία διέρχεται ετήσιο εμπόριο μέσω πλοίων ύψους πάνω από 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων που διεκδικούν οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ, η Ινδονησία, η Μαλαισία και το Μπρουνέι.

Το Μόνιμο Διαιτητικό Δικαστήριο με έδρα τη Χάγη αποφάσισε το 2016 πως οι διεκδικήσεις της Κίνας στερούνται νομικής βάσης. Το Πεκίνο απέρριψε την απόφαση αυτή.

Θα ενεργοποιηθεί η Αμυντική Συνθήκη ΗΠΑ-Φιλιππίνων; – Δηλώσεις

Ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις Υποθέσεις Ανατολικής Ασίας και Ειρηνικού, Ντάνιελ Κρίτενμπρινκ, δήλωσε το Σάββατο ότι η κατάσταση στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας είναι βαθιά ανησυχητική και ότι οι πρόσφατες ενέργειες της Κίνας στην αμφισβητούμενη πλωτή οδό είναι «βαθιά αποσταθεροποιητικές».

Ο Κρίτενμπρινκ έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Ανόι, εν μέσω αυξανόμενης έντασης μεταξύ Κίνας και Φιλιππίνων στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, όπου το Βιετνάμ αποτελεί έναν επιπλέον παίκτη στην περιοχή.

«Πιστεύουμε ότι οι ενέργειες της Κίνας, ιδιαίτερα οι πρόσφατες ενέργειές της, γύρω από το Second Thomas Shoal (σ.σ. μια διαφιλονικούμενη θαλάσσια περιοχή), έναντι των Φιλιππίνων ήταν ανεύθυνες, επιθετικές, επικίνδυνες, βαθιά αποσταθεροποιητικές», είπε ο Κρίτενμπρινκ μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης στο Ανόι, όπως αποκάλυψε το Reuters.

«Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των Φιλιππινέζων συμμάχων μας», είπε ο Κριτενμπρίνκ, προσθέτοντας ότι η Ουάσιγκτον είχε καταστήσει σαφές, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, στο Πεκίνο ότι οι υποχρεώσεις αμοιβαίας άμυνας που έχει με τις Φιλιππίνες ήταν «αμετακίνητες».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κουρτ Κάμπελ συζήτησε τηλεφωνικά τις ενέργειες της Κίνας με την ομόλογό του των Φιλιππίνων, Μαρία Τερέζα Λαζάρο. Και οι δύο συμφώνησαν ότι οι “επικίνδυνες ενέργειες της Κίνας απειλούν την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ.

Ο Κάμπελ επαναβεβαίωσε ότι η Συνθήκη Αμοιβαίας Άμυνας του 1951, η οποία υποχρεώνει την Ουάσιγκτον και τη Μανίλα να βοηθούν η μία την άλλη να την υπερασπιστεί σε μείζονες συγκρούσεις, “επεκτείνεται σε ένοπλες επιθέσεις κατά των ένοπλων δυνάμεων των Φιλιππίνων, δημόσιων σκαφών ή αεροσκαφών – συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ακτοφυλακής της – οπουδήποτε στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας”.

Ένας νέος νόμος της Κίνας, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο, εξουσιοδοτεί την ακτοφυλακή της να κατάσχει ξένα πλοία “που εισέρχονται παράνομα στα χωρικά ύδατα της Κίνας” και να κρατάει τα ξένα πληρώματα για έως και 60 ημέρες. Ο νόμος ανανέωσε μια αναφορά στη νομοθεσία του 2021 που λέει ότι η ακτοφυλακή της Κίνας μπορεί να πυροβολήσει εναντίον ξένων πλοίων αν χρειαστεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Αμυντική Συνθήκη μπορεί πλέον να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Ταϊβάν χαιρετίζει την ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων στη Λουζόν

Η Ταιπέι χαιρετίζει την ανάπτυξη του συστήματος Tuphon από τις ΗΠΑ στις βόρειες Φιλιππίνες, δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της Ταϊβάν εδώ αυτή την εβδομάδα.

Από τις Φιλιππίνες, το αμερικανικό πυραυλικό σύστημα μπορεί να απλώσει δίχτυ προστασίας και στην Ταϊβάν.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί δυνητικά πρόβλημα για την Κίνα, καθώς το σύστημα μπορεί να εκτοξεύει πυραύλους cruise με εμβέλεια 2.400 χλμ και αντιβαλλιστικούς πυραύλους συνδεδεμένους με το σύστημα AEGIS.

Το σύστημαTyphon θα μπορούσε να πλήξει κινεζικά πολεμικά πλοία από πολύ μεγάλη απόσταση ενώ με τη χρήση των RIM-174 ERAM Standard Missile 6 θα μπορούσε να συνδράμει στις αμυντικές δυνατότητες των αμερικανικών καταδρομικών που διαθέτουν AEGIS.

Ερωτηθείς να σχολιάσει την ανάπτυξη πυραύλων στη Βόρεια Λουζόν, αξιωματούχος της Ταϊβάν τόνισε τη σημασία της διατήρησης ενός «ελεύθερου και ανοιχτού Ινδο-Ειρηνικού», χωρίς κανείς να προσπαθεί να αλλάξει μονομερώς το status quo χρησιμοποιώντας ένοπλη δύναμη, κατά παράβαση των διεθνών κανόνων.

«Όποιος μπορεί να προστατεύσει συλλογικά αυτήν την περιοχή θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτος», είπε ο Tien στο STAR, καθώς τόνισε ότι μεταξύ των συμμάχων της Ταϊπέι, οι Φιλιππίνες βρίσκονται πιο κοντά στην Ταϊβάν.

Φιλιππίνες και ΗΠΑ ξεκίνησαν μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή.

Δείτε βίντεο

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ οργάνωσε την απόπειρα κατά Τραμπ; - Καλούν σε απολογία την Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών για τα κενά ασφαλείας (vid)

Tί αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας και ο Ε.Μασκ

ΗΠΑ

14.07.2024 | 12:56

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ:

Τα χιλιοστά που αλλάζουν τον «ρου της Ιστορίας» - Ν.Τραμπ: "Ένιωσα τη σφαίρα να μου σκίζει το αυτί" - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης του ενόπλου (vid)

"Η σφαίρα διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 04:46

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Επιβεβαίωση War News 24/7: Ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ με βολή από τα 125 μέτρα! - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (vid)

Ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας 

ΗΠΑ

14.07.2024 | 03:38

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές πριν πέσει νεκρός - Μ.Ρούμπιο: Ο Θεός τον έσωσε! (vid)

Συγκλονιστικό: Με αίματα στο πρόσωπο ο Ν.Τραμπ φώναζε "αγωνιστείτε"

ΗΠΑ

14.07.2024 | 01:25

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κωδικός «OPLAN DEU»: Στη δημοσιότητα το σχέδιο του γερμανικού Στρατού για πόλεμο με τη Ρωσία - Θα αναπτύξει 800.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες

Κλειδί ο αυτοκινητόδρομος Α2 για την μετακίνηση των δυνάμεων

ΝΑΤΟ

13.07.2024 | 20:58

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

Έκθεση της ρωσικής SVR: «Εκατοντάδες νεκροί Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία - Το Παρίσι δεν έχει δει τέτοιες απώλειες από τον πόλεμο στην Αλγερία»

"Ο αριθμός των νεκρών Γάλλων «έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο»"

Ρωσία

12.07.2024 | 19:13

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Πλησιάζει μεγάλη ευρωπαϊκή σύρραξη: Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν SM-6, Tomahawk και άλλα υπερηχητικά όπλα εμβέλειας 2.500 χλμ στη Γερμανία!

Ρωσία: «Σοβαρή απειλή, θα απαντήσουμε χωρίς συναισθήματα»

Ευρώπη

11.07.2024 | 20:25

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Αρχηγός πολωνικού στρατού: «Ετοιμάστε τους Πολωνούς για ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σχέδιο «εισβολής» στην Δυτική Ουκρανία μέσω της Ουκρανικής Λέγκας

Δραματικοί τόνοι και προετοιμασίες για επέκταση του πολέμου

Ευρώπη

11.07.2024 | 18:09

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

«Ρουά ματ» Β.Πούτιν: Η Σ.Αραβία απείλησε την G7 με μαζικό ξεπούλημα ευρωπαϊκών ομολόγων αν αγγίξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας

"Θα κτυπήσουμε πρώτα τη Γαλλία και το χρέος της"

Μέση Ανατολή

10.07.2024 | 16:54

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Συμφωνία Ζελένσκι - Τουσκ: Η Πολωνία θα καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους και drones πάνω από τη Δυτική Ουκρανία - Επιβεβαίωση War News 24/7

Τι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν Ζελένσκι – Τουσκ

Ουκρανία

09.07.2024 | 16:50

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Έως και 350.000 επιπλέον στρατιώτες κατά της Ρωσίας - NATO: «Χρειαζόμαστε άμεσα 35 έως και 50 νέες ταξιαρχίες»

Ποιες χώρες θα στείλουν επιπλέον δυνάμεις;

ΝΑΤΟ

08.07.2024 | 16:23

"Bόμβα" Le Figaro: Οι κατηγορίες του Χ.Νασράλα έχουν βάση - Η Μοσάντ έχει βάση στην Κύπρο!

Η Le Figaro εμπλέκει την Κύπρο – Μιλά για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Αιγαίο - Αν.Μεσόγειος

06.07.2024 | 13:09

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Συνάντηση Πούτιν-Ορμπάν με πρόσχημα την Ουκρανία, αλλά με πραγματικό διακύβευμα την Υπερκαρπαθία

Οι κλειστές πόρτες και το φιλέτο της "Zaparkatska Oblast"

Ευρώπη

05.07.2024 | 21:07

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-

Άρθρο φωτιά του Politico για την Ουκρανία-"Επικίνδυνη η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ"-Λεπέν: Αν εκλεγούμε τέρμα η βοήθεια στην Ουκρανία

Ανησυχία επικρατεί για επανάληψη του 1966 όταν η Γαλλία του Ντε Γκώλ αποσύρθηκε από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας

ΝΑΤΟ

05.07.2024 | 18:51

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς έστησαν ενέδρα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στη Shujayea της Γάζας-Σε κίνδυνο οι ειρηνευτικές συνομιλίες

Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες-Επίθεση και σε Ισραηλινό Apache καθώς και στο αρχηγείο του IDF ανατολικά της πόλης της Γάζας

Μέση Ανατολή

05.07.2024 | 16:30

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι

Άρθρο κόλαφος Ρώσου αναλυτή για την ρωσική στρατιωτική νοοτροπία-Οι "Μητέρες όλων των μαχών τελείωσαν"

Alexander Staver: "Δεν θα υπάρξει νέο Μποροντίνο ούτε νέα Προχορόφκα"

Ρωσία

05.07.2024 | 13:15

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Πούτιν στο συνέδριο του SCO-Υπαρκτός ο κίνδυνος επανάληψης της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας

Όλες οι δηλώσεις Πούτιν στην σύνοδο του Συμφώνου της Σαγκάης, το δημοσίευμα του Politico για Τραμπ και ΝΑΤΟ

Ρωσία

04.07.2024 | 20:34

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η

Εργοστάσιο της General Dynamics, παραγωγής όπλων για την Ουκρανία καίγεται στις ΗΠΑ - Η "Κόκκινη Ορχήστρα" επεκτείνει τις επιχειρήσεις δολιοφθοράς

Αμέτρητες οι επιχειρήσεις σαμποτάζ των Ρώσων και στην Ευρώπη

ΗΠΑ

04.07.2024 | 13:43

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Κρεσέντο της Αμερικανικής βιομηχανίας παραγωγής drones-Νέες τεχνολογίες και επαναφορά στα πρότυπα του Πολέμου του Κόλπου;

Συνεχίζουν το δόγμα "Confront and Conceal" του Ομπάμα ;

ΗΠΑ

04.07.2024 | 11:54

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Oι Ρώσοι βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα ουκρανικές αεροπορικές βάσεις: Καταστράφηκαν Su-25, MiG-29 και Mi-24 - 25 νεκροί πιλότοι και τεχνικοί

Που θα προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16;

Ουκρανία

04.07.2024 | 00:09